- Член од
- 10 април 2010
- Мислења
- 320
- Поени од реакции
- 58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поголема глупост немам слушнато:pos2:значи ја бев до нашите воѓи(беја 2,3 и се мењаваја)ако сакаш и по име ќе ти ги кажем...и комити не беја присутни повеќе од 25 души и доста со овја глупости ве молим.Војводи навистина денеска на ограда кај вас како воџи биле видни (не знам колку видни) членови од Комити ??
Еве сеа баш доаѓам од прославата (и уште продужи), а таму у главна улога Секуловски-ЉакиИсени(иако е од Косово играше на наши песне) Жика..... најпрвин нека ни е честито титулава и нека ни се множа
Бројката пријатно ме изненади иако знаев дека ако биде ваке нема да има баш добро навивање, но иако тоа беше мие првите редоој прво полувреме се пееше баш добро и се идеше појќе на кратки песне и скандирање заш сонцето не утепа, второ имавмо некои добри моменти но
многу нови лица на трибина и сонцето плус не утепа...
btw кј даде Исени гол покажа срце накј нас (е вакви играчи ми се свиѓаа)![]()
Војводи навистина денеска на ограда кај вас како воџи биле видни (не знам колку видни) членови од Комити ??
Поголема глупост немам слушнато:pos2:значи ја бев до нашите воѓи(беја 2,3 и се мењаваја)ако сакаш и по име ќе ти ги кажем...и комити не беја присутни повеќе од 25 души и доста со овја глупости ве молим.
Значи само прашав,не очекувам да ми ја кажеш вистината,пошо ми кажаа доста другари денеска дека некој од Комити се качил на шипка и водел навивање,а бил доста познат мегу Комити,да не спомнувам имиња,не би сакал...така да само прашав....ме интересираше само.:smir:
Ја ги знам отприлика поглавните луѓе од комити и сигурно можем да ти кажем дека немаше ниеден од нив,значи се беја до 20 год барам тие шо ги видов,i ja веруј иако ние братска група прв би заминал од трибина ако ми води некој друг,а нее од Тетово,а нашите воѓи не водат цела сезона и сеа да дозволат да не водат некој други...значи нема шанси!!!Значи само прашав,не очекувам да ми ја кажеш вистината,пошо ми кажаа доста другари денеска дека некој од Комити се качил на шипка и водел навивање,а бил доста познат мегу Комити,да не спомнувам имиња,не би сакал...така да само прашав....ме интересираше само.:smir:
Значи само прашав,не очекувам да ми ја кажеш вистината,пошо ми кажаа доста другари денеска дека некој од Комити се качил на шипка и водел навивање,а бил доста познат мегу Комити,да не спомнувам имиња,не би сакал...така да само прашав....ме интересираше само.:smir:
Врска нема дека некој од комити водел, цело време си беше еден (главниот) а го смени наш човек само на 5-10 минути. на крај 5 мин водеше еден али и тој е тетовчанец. Никој друг го немаше магнетофонот. Плус ја и многу комити невидов посебно не до воѓете. Скоро можам да тврдам дека немаше ниту еден. Инаку имаше еден долу од страна до оградата нешто сакаше да глуми лудило (не да води туку да смета) али беше опоменат. Е сега ако тоа нешто го помешале незнам.
Значи да не ме сфатите погрешно,не ви ја омаловажувам групата,туку само прашав дали е вистина,пошо ај да беше некој што си игра мајтап да го сфатам,ама верни другари ми кажаа,не ме лажат
Како и да е,голем срам е,знаете и самите,некој друг да ви води навивање,а не е од ваша навивачка група,макар и од братска група да е.
Инаку за болдот...можеби тој го виделе и дошле до таков заклучок !