Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Минатата недела ги гледав во Кратово и кадетите и младинците. Кадетите изиграа фантастично, а исто така и младинците иако изгубија сепак силек освен голот центар не поминаа. Инаку жално е што Кифла не бил на ниту еден натпревар да ги гледа младинците каде што има неколку деца кои слободно можат да заиграат во прв тим само им треба искуство. Што е најжално тие деца сега ќе нема каде да играат млади се и неискусни за да најдат трансфер, а тетекс не потпишува со ниту еден договор. Наместо да заиграат тие деца ќе им даваат на дрвана од африка, ќе ги богатат, а нашите деца ќе си седат дома и ќе си гледаат англиско или шпанско првенсто и ќе се нервираат зошто се родиле во оваа бедна држава.

Има предлог да се пратат во Љуботен кои исто така Брацо го купи па доколку се докажат ќе успеат (освен ако не ги повредат во селана).

Жално е што млади и добри деца не добиваат шанса, затоа и се помлаку деца има, минатата година беа со 13 деца, ни клупа немаја. Катастрофа затоа фудбалот ни умира.

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
pretposledniot desno,dolniot red im igra vo reprezentacijata na makedonija,super igrac e:smir:
дада го знам порано тренирав у тетекс супер игра :salut:

--- надополнето ---

пошто сум малолетен утре нема да идем у битола али се надевам дека тиа што ќе ида ќе одржа лекција по навивање и дека тетекс ќе ги згази пелистер

Член од
15 август 2009
Мислења
237
Поени од реакции
9
дада го знам порано тренирав у тетекс супер игра :salut:

--- надополнето ---

пошто сум малолетен утре нема да идем у битола али се надевам дека тиа што ќе ида ќе одржа лекција по навивање и дека тетекс ќе ги згази пелистер

negoo ja napisav greska bre..
ovoj e prviot igrac,leva strana,gorniot red,od ratae e momceto

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
pretposledniot desno,dolniot red im igra vo reprezentacijata na makedonija,super igrac e:smir:
Ајде утре да тепамо и да ги стигнемо Силекс па и да изгубимо у куп пак да играмо Европа. Ако тепамо утре и у недела чекамо од браќава последно коло да ги тепаа Силекс :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
dada,moja greska bese
nego igravmo zaedno porano,nemam zborovi,top igrac e,slobodno bi rekol deka e najdobriot od site odbranbeni igraci
ke bidne nesto od deckoto :)
Ја играв одбрана порано со него, ама ме заеба една повреда и морав да се одкажем :nerv: од тогаш се препознаваше дека ќе биде добар играч, има цврстина, јак е... го чека добра иднина :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Македонијава јадела и многу поголеми таленти, за жал...Се надевам дека нема да биде еден од нив и дека ќе успее.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Ајде утре да тепамо и да ги стигнемо Силекс па и да изгубимо у куп пак да играмо Европа. Ако тепамо утре и у недела чекамо од браќава последно коло да ги тепаа Силекс :)
Абе и да ги стигнемо силекс тешко дека пелистер ќе ги стигнемо. Имаат 35 а ние 28 бода. А колку што знам уште 2 кола има до крај, така да мора да се победи во купот

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
ТЕШКО ДЕКА ЌЕ ГИ СТИГНЕМО СИЛЕКС ЗОШТО ИМАМО 2 ТЕШКИ УТАКМИЦЕ СО ПЕЛИСТЕР УТРЕ И СО МЕТАЛУРГ НА 15ТИ ТАКЕ ДА ЕДИНСВЕНА ОПЦИЈА ЗА ДА ИГРАМО У ЕВРОПА ЌЕ НИ БИДЕ КУПОТ ТАКЕ ДА ЌЕ ТРЕБА ДА ГО ОСВОИМО

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Абе и да ги стигнемо силекс тешко дека пелистер ќе ги стигнемо. Имаат 35 а ние 28 бода. А колку што знам уште 2 кола има до крај, така да мора да се победи во купот
Пелистер нема добиено лиценца:smir:
Како смо у форма у последно време ништо чудно да ги тепамо сеа Пелистер на гости :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Пелистер нема добиено лиценца:smir:
Како смо у форма у последно време ништо чудно да ги тепамо сеа Пелистер на гости :)
Да да заборавив. Таман сакав да се корегирам веќе си ме корегирал.

Сепак би сакал да го освоиме купот и ние да имаме некој трофеј. Ако ги стигнеме Силекс имаме само излез во европа, а вака и излез и трофеј

Kajgana Shop

На врв Bottom