- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Да се научи песнава:helou:
--- надополнето ---
Уште една
--- надополнето ---
Уште една
Втората песна е закон:je: а за првата :nenene:можете вие и подоброДа се научи песнава:helou:
--- надополнето ---
Уште една
Ја бш обратно мислим :wink: по звучна ми е првата... а вторава свекако се пее 20 године уназад, само текстот нешто што е сменетВтората песна е закон:je: а за првата :nenene:можете вие и подобро
Конечно еден добро изработен флаер :smir:
Нема да има флаери овја са таке за по нет.pa kj sa staeni flaerive be, ne vidov nieden
Не бе само 500 денари ставив и ја врзав со други :kesa:но поважно останваме ние четврто место!Доколку горан остави 500 евра го жалам. Брацо изгледа прочитал тука па за негов инает му отиде контра:pos2::tv:
Тоа и ќе биде и на терен и на трибинаajde so sreka utre i se nadevam na pobeda..
Добро си поминал, си се спасил:wink:, се гледаме утре 90% доаѓамНе бе само 500 денари ставив и ја врзав со други :kesa:но поважно останваме ние четврто место!
Честитки за победата :smir:и не сум јас крив што излего тие муабети од кај вас човек од управата му имаше кажано на еден наш и за скопје дека по секоја цена ќе го победите и ќе играте финале и истотот тој и за со силекс имаше кажано дека можно е да му се дај на силекс. Но сега нема врска муабетото важно победивте и нас ни го осигурвате 4 место на табелата и се гледаме утре