Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Да се научи песнава:helou:

--- надополнето ---

Уште една

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Втората песна е закон:je: а за првата :nenene:можете вие и подобро:toe:
Ја бш обратно мислим :wink: по звучна ми е првата... а вторава свекако се пее 20 године уназад, само текстот нешто што е сменет

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Првата според мене е подобра,барем таке беше додека ја снимавмо,а како ќе биде на стадион ќе видимо у среда у Битола:icon_bigg

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Се гледа дека се снимани аматерско и затоа не звучи добро. Ќе се види како е кога ќе пеат повеќе тогаш се добија правата атмосфера. Инаку првата вака не ми звучи баш нај на. Сепак ќе видимо на стадион како ќе звучи

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
Доколку горан остави 500 евра го жалам. Брацо изгледа прочитал тука па за негов инает му отиде контра:pos2::tv:
Не бе само 500 денари ставив и ја врзав со други :kesa:но поважно останваме ние четврто место!
Честитки за победата :smir:и не сум јас крив што излего тие муабети од кај вас човек од управата му имаше кажано на еден наш и за скопје дека по секоја цена ќе го победите и ќе играте финале и истотот тој и за со силекс имаше кажано дека можно е да му се дај на силекс. Но сега нема врска муабетото важно победивте и нас ни го осигурвате 4 место на табелата и се гледаме утре :vozbud:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Не бе само 500 денари ставив и ја врзав со други :kesa:но поважно останваме ние четврто место!
Честитки за победата :smir:и не сум јас крив што излего тие муабети од кај вас човек од управата му имаше кажано на еден наш и за скопје дека по секоја цена ќе го победите и ќе играте финале и истотот тој и за со силекс имаше кажано дека можно е да му се дај на силекс. Но сега нема врска муабетото важно победивте и нас ни го осигурвате 4 место на табелата и се гледаме утре :vozbud:
Добро си поминал, си се спасил:wink:, се гледаме утре 90% доаѓам

Kajgana Shop

На врв Bottom