Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Метал е многу добар стил на музика. Јас од метал поштувам Linkin Park, мада некои не го рачунаат тоа за метал али ок, после gothic metal обожавам, тука се Nightwish, Within Temptation, Xandria итн...

Voodoocult ... бендов е оформен 1994, има издадено 2 албума (Jesus Killing Machine и Voodoocult) и е распаднат во 1996 .. свират Миле Петроза, Дејв Ломбардо, Чак Шулдинер и уште неколку фаци .. маваат треш и закон се !

Killer Patrol

Koa ги видов имињата искрено очекуев боље :nesum:

Voodoocult ... бендов е оформен 1994, има издадено 2 албума (Jesus Killing Machine и Voodoocult) и е распаднат во 1996 .. свират Миле Петроза, Дејв Ломбардо, Чак Шулдинер и уште неколку фаци .. маваат треш и закон се !

Killer Patrol

Чудно , невообичаено .. :) Ми се допаѓа .. Им одговара името :)

Метал е многу добар стил на музика. Јас од метал поштувам Linkin Park, мада некои не го рачунаат тоа за метал али ок, после gothic metal обожавам, тука се Nightwish, Within Temptation, Xandria итн...
Вака сега Linkin Park се метал(Nu Metal)
Nightwish-Синфоничен метал
Within Temptation-Синфоничен метал ама имаат еден албум готик мислам
Xandria-Синфоничен метал

Xandria-Синфоничен метал

Конкретно мислам дека WT се повеќе накај готик одколку накај Синфоник , а Најтвиш се Symphonic Power Metal :)

Конкретно мислам дека WT се повеќе накај готик одколку накај Синфоник , а Најтвиш се Symphonic Power Metal :)
WT се меѓу стил ама повеќе се накај синфоник а имаат еден албум чисто готик мислам
А Nightwish си сосем во право ама со оглед дека слуша линкин парк не е морално да го пишиш тоа доста е само синфоник

Xandria-Синфоничен метал
Linkin Park се далеку од метал, свират некој алтернативен рок/рап со електронски примеси.

Уствари они се рап-кор... а според мене се шо има кор е срање... зашо е само врискање.. или метал-кор кој кур знам шо беа.. ама така нешо беше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom