Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На хеви металот или на рокот?
На универзумот.На хеви металот или на рокот?
Фантом дај не комплицирај. Леми има све у себе, рокер над рокерите, металец над металците. Затоа е БОГ. И најбитно од све: никад не се компромитирал.
На универзумот. почитуван од сите.
Го слушаат металци, панкери, рокери...
Фантом дај не комплицирај. Леми има све у себе, рокер над рокерите, металец над металците. Затоа е БОГ. И најбитно од све: никад не се компромитирал.
ОваЧоек универзалец, нема теорија. Или е на едното или на другото, не е Хи-Мен да е најдобар во се. Не претерви и ти, Леми на металот може да е цар, слушни цела дискографија Моторхед и цела KISS па види која е порокерска.
Точно е ова што го напишав. Леми е Бог и затоа го слушаат луѓе со различен вкус.И турбофолкери, рапери, трансери...![]()
Чоек универзалец, нема теорија. Или е на едното или на другото, не е Хи-Мен да е најдобар во се. Не претерви и ти, Леми на металот може да е цар, слушни цела дискографија Моторхед и цела KISS па види која е порокерска.
И турбофолкери, рапери, трансери...![]()
Фантом...леми има се живо у него.На хеви металот или на рокот?
Момци гледам знаеите нешто повеке за Металот па и ја така слушам металче и нешто рокче еве ке ви кажам нешто шо слушам па дадете ми совет дали е се добри траките групите значи вака слушам:
Metallica
Slipknot
Iron Maiden
AC DC
Korn
skidrow (нешто не многу)
и друго шо ке ми предложите вие како квалитетен метал ?
Момци гледам знаеите нешто повеке за Металот па и ја така слушам металче и нешто рокче еве ке ви кажам нешто шо слушам па дадете ми совет дали е се добри траките групите значи вака слушам:
Metallica
Slipknot
Iron Maiden
AC DC
Korn
skidrow (нешто не многу)
и друго шо ке ми предложите вие како квалитетен метал ?
just another pathetic fake...