Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
SOAD-Experimental metal,alternative metal,nu metal-за никаде
Disturbed-Heavy metal,alternative metal,nu metal,hard rock-Пак за никаде
Stone Sour-alternative metal,Post grunge,hard rock-И пак за никаде
Slipknot-alternative metal,heavy metal,nu metal-СМРДАТ

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Можеби му е брат или поблизок роднина па му праи услуга

Се сложувам само за Slipknot , покрај нив , останатите 3 бенда се за почит иако не би ги ставил баш во метал...:) ! !

зашо бе, шо згрешил сеа? ОК му е постот :)

Батерфлај да не трошам страна за куот ете ќе ти кажам интересни ствари си стаила ама као склопуеш се тоа заедно не те сваќам :) :smir:

Како си ја одбрал песнава за да почниш------->закон:zver:

Како си ја одбрал песнава за да почниш------->закон:zver:

Не ја одбрав јас. Еден другар ја слушаше на слушалки и си ја пееше, а мене ме привлече најпрво текстот заради моите ставови кон религијата. Му реков "дај да слушнам да видам што музика е ова" и буквално здивев кога ја слушнав песната. Иначе официјално почнав со слушање метал неколку месеци покасно со Мејден.

Брат закон песни си стаил закон е поверот :) Ја ваљда ке идам у април на Хамерфол у србија :)

ArhangelOFDeath напиша:
Eпа морам да кажам дека едно 6-7 постови се оф топик ама и не можам да се воздржам да не кажам дека ти сигурно никој не прегласуваш за бог на рокот.
Кисс се богови на хард рокот и не за џабе таа изгледа за тебе непозната дружина наречена кисс арми е толку многубројна.
Не велам дека нема групи што се на исто рамниште со нив ама Кисс се за респект.
Тоа со шминкањето се согласувам со тончи и мислам дека заради некоја автентичност(според мене непотребно,за големината на бендот докажува музиката)бендовите коишто настапуваат можеби ете би рекол дека е до некаде ок,ама публиката да црта фаца или крстови однопаку на очи стварно е ептен претерано

Со твојот 8, а плус со мојот вкупно 9 офтопик постови :pos2:

Ајде да ја живнеме темава со малце пауер и спид:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom