Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
[zEUs];1962220 напиша:
Еј брачо а за со ова ич не сум запознает, кде ќе се случуе како што...:kesa: само се гледа од флаеров дека на 12.12.08 петок у 7... :kesa:

ЌОР ЛИ СИ??? ПИШЕ ГОРЕ ЛЕВО КЛУБ ХАВАНА ЦЕНА 150 ДЕНАРИ ВЛЕЗ иИ АЛБУМ 100 ДЕНАРИ! ТРК ДО ОЧНО!

Чек бе сериозни сте дека нов правец е ова:toe:дај не зезајте уште ова фалеше

Хехе брат... тоа ти се фанови шо ке речат... ама според мене постојат само треш, дет, хеви, пауер, блек, дум, готик и фолк... и нивните подгрупи (олд-скул треш, блек, дет... синфоник белк и пауер, паган белк-дет и комбинациите треш-дет и слично) се друго е неважечко... ајде сеа дет метал со лирики за викинзи било викинг метал?? Абе ајде... ја ке пишам сеа текстови за овцата на комшијата и ќе бидам овца-метал! :tapp::tapp::tapp: Или боље за домашната ж’та па алкохолик-хоуммејд-ракија лаврс метал :tapp::tapp::tapp:

ЌОР ЛИ СИ??? ПИШЕ ГОРЕ ЛЕВО КЛУБ ХАВАНА ЦЕНА 150 ДЕНАРИ ВЛЕЗ иИ АЛБУМ 100 ДЕНАРИ! ТРК ДО ОЧНО!

И да знаеш дека треба да идем...:kesa:
- а сакав да знам нешо појче за ова дека не ми са познати групеве и сл...:toe:

Шо се однесува до металот... Дистурбед ми се свиѓаат доста. Давид Драиман има доста агресивен глас, а и дечките свират доста добро. И би ги ставил Пантера у групата добар метал, исто така и систем оф а даун, Дарон Малакиан е луд... :vozbud:

[zEUs];1962578 напиша:
И да знаеш дека треба да идем...:kesa:
- а сакав да знам нешо појче за ова дека не ми са познати групеве и сл...:toe:

Хаха чудна работа не си прв да прашуе за плакатот х) И другарка ме прашуеше х) Толку ли само ја го глеам х)

Шо се однесува до металот... Дистурбед ми се свиѓаат доста. Давид Драиман има доста агресивен глас, а и дечките свират доста добро. И би ги ставил Пантера у групата добар метал, исто така и систем оф а даун, Дарон Малакиан е луд... :vozbud:
SOAD се далеку од метал.

iskreno ne slusam metal ali nesto sto mozam da podnesam kako ubav zvuk mi e zvukot na metalika i na guns n roses :)

100% сум сигурен дека од металика ја знаеш само Nothing else maters а гнр не се метал

има биљон шутраци како него што со една слушната песна од некоја група(најчесто Металика) улазат у тежок филм...

Овој ко да му е другарче на оној новиот, дистројд бреин... или он уше еднаш се стаил демек поише му ги слушаат бендовите...

Slipknot no.1!

a isto taka gi slusam i obozavam: Disturbed, SoaD, Stone Sour
SOAD-Experimental metal,alternative metal,nu metal-за никаде
Disturbed-Heavy metal,alternative metal,nu metal,hard rock-Пак за никаде
Stone Sour-alternative metal,Post grunge,hard rock-И пак за никаде
Slipknot-alternative metal,heavy metal,nu metal-СМРДАТ
Овој ко да му е другарче на оној новиот, дистројд бреин... или он уше еднаш се стаил демек поише му ги слушаат бендовите...
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Можеби му е брат или поблизок роднина па му праи услуга

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom