Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Добро кого ќе лжемо? Или сами да се тешимо само.....од 40 душе немаше појќе војводи...тоа е факт!

Браво за тебе и многу од форумов што не дојдоја да навиваваа,а се праа најголеми Војводи,сигурно бевмо над 100 душе и подобро тие 100 душе од колку 400-500 кои ќе се заебаваа на стадион.Се виде кој е прав Војвода:salut:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Браво за тебе и многу од форумов што не дојдоја да навиваваа,а се праа најголеми Војводи,сигурно бевмо над 100 душе и подобро тие 100 душе од колку 400-500 кои ќе се заебаваа на стадион.Се виде кој е прав Војвода:salut:
Ја не сум никаков војвода,ја сум фан на Тетекс и днска бев да гледам фудбал,а никад не сум викал дека сум војвода.Дај боже да успеа војводете и да ги има по 2000 барем на свекоја утакмица,ама барем да не се лже днска немаше појќе од 40 душе!

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Е тоа да видиш цело вторo полувреме напаѓавме и ни играја бункер,и само ја шутираја топката:nerv:
Одлично деби имаше Пеев кога влегоја тој и Кикирик у второ полувреме се играше подобро,а Глигоровски тапа исто таке и Ристовски:tapp:,Аце трчаше сакаше да напрае нешто ама не му идеше
Војводи околу 150 душе одлично навивање посебно прво полувреме и кога примивме гол тогаш у транс паднавмо:vozbud:,второ опадна,но се на се супер беше само уште да победевмо и браво за Тетовчаните што дојдоја на крај да се поздрава,а за другите незнам што да кажем:toe:
Значи останува главниот проблем со кој се справуваме:toe:РЕАЛИЗАЦИЈА:toe:Според она што го кажувате игра има,посед на топка,акции,шанси значи уште ГОЛОВИ.
П.с ме здрви денеска Тетекс на спортска ама не е битно пак е еден и единствен ТЕТЕКС:aplauz:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ја не сум никаков војвода,ја сум фан на Тетекс и днска бев да гледам фудбал,а никад не сум викал дека сум војвода.Дај боже да успеа војводете и да ги има по 2000 барем на свекоја утакмица,ама барем да не се лже днска немаше појќе од 40 душе!

Мислим дека ќе има клипче па ќе видимо...
Покажавмо денеска како се бодри омилениот клуб со срце,ајде сеа со Ренова да биде уште подобро :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кифла или нека даде оставка, или нека ги стегне играчите, зошто ваке не иде. Несака да се праеш манекен, сака трчање. Според примањата што ги имаа играчите смо 4ти по ред, а според играта 4ти од позади. СРАМОТА!
И за која игра ми зборите бе??? Која игра ја имавмо? Колку шута на гол имавмо? Два шута цела утакмица, ако рачунате за игра тоа што дефанзивците се подаваа меѓу себе свака ви част. Теренот беше ужасен, па може да биде некое оправдање, ама ипак...срамота е ова.

И да не се лжемо, 150 душе? Не заебавајте бе, бидите реални. Ништо не е срамно ако бидеш 50-60 душе на стадион и да навиаш, посрамно е да се праеш на тошо дека имало 150 душе. Самите себе се лжемо, никого другого.

И да, давајте им аплаузи после свака утакмица на играчите, боштум поддршка. Тиа не го сфаќаа тоа како поддршка, тиа мисља дека супер изиграле. Место аплауз требаше свирежи да добиа на крај, ама ај нема врска...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Значи останува главниот проблем со кој се справуваме:toe:РЕАЛИЗАЦИЈА:toe:Според она што го кажувате игра има,посед на топка,акции,шанси значи уште ГОЛОВИ.
П.с ме здрви денеска Тетекс на спортска ама не е битно пак е еден и единствен ТЕТЕКС:aplauz:
Да :)
Е тоа е,да имавме подобра реализација,ај кј ќе почне да игра нигеров може подобро ќе биде.
Ептен баксуз ни е голов пред наша трибина,само против Ѓорче и Милано имамо дадено гол:toe:

Кифла или нека даде оставка, или нека ги стегне играчите, зошто ваке не иде. Несака да се праеш манекен, сака трчање. Според примањата што ги имаа играчите смо 4ти по ред, а според играта 4ти од позади. СРАМОТА!
И за која игра ми зборите бе??? Која игра ја имавмо? Колку шута на гол имавмо? Два шута цела утакмица, ако рачунате за игра тоа што дефанзивците се подаваа меѓу себе свака ви част. Теренот беше ужасен, па може да биде некое оправдање, ама ипак...срамота е ова.

И да не се лжемо, 150 душе? Не заебавајте бе, бидите реални. Ништо не е срамно ако бидеш 50-60 душе на стадион и да навиаш, посрамно е да се праеш на тошо дека имало 150 душе. Самите себе се лжемо, никого другого.

И да, давајте им аплаузи после свака утакмица на играчите, боштум поддршка. Тиа не го сфаќаа тоа како поддршка, тиа мисља дека супер изиграле. Место аплауз требаше свирежи да добиа на крај, ама ај нема врска...
Посед на топка ако беше 80-20 и ај не кажи дека не бевмо подобри
Добро ај смо биле 50-60 душе не сакам за тоа да се карам,барем сеа сите навиваја и се напрае подобра атмосфера отколку на пример со Пелистер.Тие самите требаја да ни дада аплауз за тоа што ги бодревмо скоро цела утакмица,и заминаја сите и кј останаја последните што излагаа од стадион(тетовчаните)дури тогаш им дадовмо аплауз
бтњ ти до вчера беше Војвода кј беше сеа кј нас на трибина??

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Ај не се карајте ве молим, да не се нервирамо за џабе.

Инаку,за играта. Вевмо бољи од Силекс, али немавмо некоја игра, у второ полувреме имаше две-три шансе кој мораја да бида гол, ама на фудбалериве не им беше денеска до игра, не знам зашто,освен Срѓан, Даре и Нено, другите беа мизерија. Кифла после ова мора да се замисли за даље, зш ваќе не ја бидуе работава.

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
конечно нешто почна да иде на подобро у војводи показавмо дека не е битно дали ќе бидемо 70 или 700 битно навивавмо со срце за клубот и навиањето беше топ од наредна утакмица тиа што нема да навиаа на главна :smir: добра игра на тетекс заслузивмо победа али што е туе е :smir:

до прошла сезона идеше со нас на трибина и тоа е факт:smir:

добро бе си има свое мислење за бројката ти мозе ги броеше ?
играчите од нас секогаш ќе добиаа аплауз макар изиграле многу добро или мизерија :smir:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
до прошла сезона идеше со нас на трибина и тоа е факт:smir:
Па и годинава сум бил неколку пута и што....Днска грлово ме убија неможем да зборим а камо ли да се дерев уште,а и кој идем да навијам идем за да му дадем поддршка на Тетекс ,а не ка 80% што ида со војводи колку да се издера само и мисља дека са некој јаки тепачи ако ида со војводи....у градов уште на многу не им е познато што значи поимот Војводи...многу људи го сваќаа војводи као некоја банда и тепачи,а не како навивачи на Тетекс:wink: Заради тоа и немам инспирација годинава да навијам толку,појќе имав лани у 2ра лига од сега:toe:

играчите од нас секогаш ќе добиаа аплауз макар изиграле многу добро или мизерија :smir:
И не треба да добијаа свекоаш аплауз треба некад да ги исвиркуемо да им дојде памет дека изиграле катастрофа да се среда за наредна утакмица.

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Па и годинава сум бил неколку пута и што....Днска грлово ме убија неможем да зборим а камо ли да се дерев уште,а и кој идем да навијам идем за да му дадем поддршка на Тетекс ,а не ка 80% што ида со војводи колку да се издера само и мисља дека са некој јаки тепачи ако ида со војводи....у градов уште на многу не им е познато што значи поимот Војводи...многу људи го сваќаа војводи као некоја банда и тепачи,а не како навивачи на Тетекс:wink: Заради тоа и немам инспирација годинава да навијам толку,појќе имав лани у 2ра лига од сега:toe:

И не треба да добијаа свекоаш аплауз треба некад да ги исвиркуемо да им дојде памет дека изиграле катастрофа да се среда за наредна утакмица.
ИМА НЕКОЈ ДЕЦА ШТО ГЛУМА ЈАКИ ТЕПАЧИ АМА ПА ТИА ДЕЦА СЕ ТРУДАТ ПРИСУСТВУА НА СОСТАНОЦИ НА ГРУПАТА СЕ ТРУДА ЗА ДА БИДЕ БОЉЕ У НАВИАЧКАТА ГРУПА И ВЕРУЈ СЕА ИМА НОВА СМЕНА У ВОЈВОДИ ВОЏЕТЕ СЕ ТРУДА ДА ГО ПОДИГНА МОРАЛОТ КЈ МАКЕДОНЦИТЕ У ТЕТОВО АМА НИКАКО ДА МРДНЕМО :toe:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
ИМА НЕКОЈ ДЕЦА ШТО ГЛУМА ЈАКИ ТЕПАЧИ АМА ПА ТИА ДЕЦА СЕ ТРУДАТ ПРИСУСТВУА НА СОСТАНОЦИ НА ГРУПАТА СЕ ТРУДА ЗА ДА БИДЕ БОЉЕ У НАВИАЧКАТА ГРУПА И ВЕРУЈ СЕА ИМА НОВА СМЕНА У ВОЈВОДИ ВОЏЕТЕ СЕ ТРУДА ДА ГО ПОДИГНА МОРАЛОТ КЈ МАКЕДОНЦИТЕ У ТЕТОВО АМА НИКАКО ДА МРДНЕМО :toe:
Добро знаем што се дешава у тек сум и дај боже да мрднемо више,ако не друго барем да го достигнемо нивото од лани,ама дур нема драстични промене и да се врата постарите у одбор чисто сумњам дека ќе има напредок. Ајде со Ренова ќе биде поарно ваљда:toe:

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
ДОБРА УТАКМИЦА ИЗИГРА ТЕТЕКС И НИЕ ВОЈВОДЕТЕ ШТО БЕВМО НА ТРИБИНА ДОБРО СЕ ПОКАЗАВМО НАВИАЊЕТО БЕШЕ НА НИВО АЈДЕ СЕГА НЕ ЧЕКА ДЕРБИТО СО РЕНОВА

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Добро знаем што се дешава у тек сум и дај боже да мрднемо више,ако не друго барем да го достигнемо нивото од лани,ама дур нема драстични промене и да се врата постарите у одбор чисто сумњам дека ќе има напредок. Ајде со Ренова ќе биде поарно ваљда:toe:
ПА СЕГА ЌЕ ИМА СОСТАНОК У ВТОРНИК ДА СЕ НАДЕВАМО ДЕКА ЌЕ СЕ СВАТИ СЕРИОЗНО РАБОТАТА И ЌЕ НАВИВАМО НА НИВО КАКО ПРОШЛАТА СЕЗОНА СО РЕНОВА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ БИДЕ ПОДОБРО ИПАК ДЕРБИ Е...

ПОЗДРАВ ДО СВИТЕ ВОЈВОДИ ШТО ГО БОДРЕА ТЕТЕКС ДЕНЕСКА ИСКРЕНО И ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СВИТЕ ШМИНКЕРЧИЊА ШТО СЕ ПРАА ВОЈВОДИ ИЗЛЕА ПОВАЗНО ИМ Е НА НЕКОЈ ДА ИДА НА КАФЕ ОД КОЛКУ ДА ПОСВЕТА 90 МИНУТА ДА ГО БОДРА ТЕТЕКС АЛИ НВМ КАКО ШТО КАЗА ВОЏАТА НАШ

АКО ВИ СЕ ПУШИ МАРИХУАНА ИДИТЕ У ГРАД
АКО ВИ СЕ ГРИЦКА СЕМКЕ ИДИТЕ КЈ РОНАЛДО
АКО ВИ СЕ НАВИАА ОСТАНИТЕ НА ТРИБИНА

ТАКЕ ЌЕ БИДЕ СО РЕНОВА ВИСТИНСКИ ВОЈВОДИ ЌЕ БИДАТ НА ЈУГ:smir:

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
ПА СЕГА ЌЕ ИМА СОСТАНОК У ВТОРНИК ДА СЕ НАДЕВАМО ДЕКА ЌЕ СЕ СВАТИ СЕРИОЗНО РАБОТАТА И ЌЕ НАВИВАМО НА НИВО КАКО ПРОШЛАТА СЕЗОНА СО РЕНОВА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ БИДЕ ПОДОБРО ИПАК ДЕРБИ Е...

ПОЗДРАВ ДО СВИТЕ ВОЈВОДИ ШТО ГО БОДРЕА ТЕТЕКС ДЕНЕСКА ИСКРЕНО И ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СВИТЕ ШМИНКЕРЧИЊА ШТО СЕ ПРАА ВОЈВОДИ ИЗЛЕА ПОВАЗНО ИМ Е НА НЕКОЈ ДА ИДА НА КАФЕ ОД КОЛКУ ДА ПОСВЕТА 90 МИНУТА ДА ГО БОДРА ТЕТЕКС АЛИ НВМ КАКО ШТО КАЗА ВОЏАТА НАШ

ПОСТОВ ТИ Е НА МЕСТО ПОТПОЛНО СЕ СОГЛАСУЕМ СО ТЕБЕ :smir:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881

РЕСПЕКТ ЗА ПОСТОВ!!

Kajgana Shop

На врв Bottom