Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Сепак утре нема да настапи Н’Дав и повредените играчи Д.Јовановски и Исени,но сепак утре ќе дебитира Пеев!
А заш неигра Н`Дав ? Има некоја посебна причина или ?

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ајде утре сите на стадион!!
Ќе има собирање пред бубамара или директно на стадион??

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Еј луѓе колку е сигурна Тетекс да ја играм на спортска или не???:salut:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Еј луѓе колку е сигурна Тетекс да ја играм на спортска или не???:salut:
10/10 :vozbud::vozbud:. Па би требало да ги тепамо чим таму прошли пут ги надигравмо,сеа и појаки играчи имамо и дома играмо таке да... :salut:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.179
^Според кладилниците Тетекс е фаворит, па сега ти како сакаш.

Ајде утре што е можно појќе људи да дојда на стадион, немој да ми наоѓаа оправдање, дека има Манчестер - Ливерпул па не можа да дојда.

Инаку прееска го видов Н'Дав, леле колкав је у п.м

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Беља работа:nerv:Пробав сеа да извршам уплата во betadria и ми вика дека неможе сингл да се игра мора уште една:zid::zid:Значи ќе мора Тетекс-1 и Лацио-2:toe:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Беља работа:nerv:Пробав сеа да извршам уплата во betadria и ми вика дека неможе сингл да се игра мора уште една:zid::zid:Значи ќе мора Тетекс-1 и Лацио-2:toe:
лацио пукнија 2 зош дома ги губи на гости ги тепа;):kesa:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
ко да не ни чини работава :toe:
губимо 0-1 има уште 10тина минуте до крај:tapp:

I

InF3cTeD

Гостин
1-1 конечен резултат со гол во 90-та минута за Тетекс :smir:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::angry1:Што бидна бе со Тетекс?
Ајде тие што биле на стадион нека дадат повеќе детали за целата утакмица.:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::angry1:Што бидна бе со Тетекс?
Ајде тие што биле на стадион нека дадат повеќе детали за целата утакмица.:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Е тоа да видиш цело вторo полувреме напаѓавме и ни играја бункер,и само ја шутираја топката:nerv:
Одлично деби имаше Пеев кога влегоја тој и Кикирик у второ полувреме се играше подобро,а Глигоровски тапа исто таке и Ристовски:tapp:,Аце трчаше сакаше да напрае нешто ама не му идеше
Војводи околу 150 душе одлично навивање посебно прво полувреме и кога примивме гол тогаш у транс паднавмо:vozbud:,второ опадна,но се на се супер беше само уште да победевмо и браво за Тетовчаните што дојдоја на крај да се поздрава,а за другите незнам што да кажем:toe:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Е тоа да видиш цело вторo полувреме напаѓавме и ни играја бункер,и само ја шутираја топката:nerv:
Одлично деби имаше Пеев кога влегоја тој и Кикирик у второ полувреме се играше подобро,а Глигоровски тапа исто таке и Ристовски:tapp:,Аце трчаше сакаше да напрае нешто ама не му идеше
Војводи околу 150 душе одлично навивање посебно прво полувреме и кога примивме гол тогаш у транс паднавмо:vozbud:,второ опадна,но се на се супер беше само уште да победевмо и браво за Тетовчаните што дојдоја на крај да се поздрава,а за другите незнам што да кажем:toe:
Добро кого ќе лжемо? Или сами да се тешимо само.....од 40 душе немаше појќе војводи...тоа е факт!

Kajgana Shop

На врв Bottom