- Член од
- 7 октомври 2009
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 151
А заш неигра Н`Дав ? Има некоја посебна причина или ?Сепак утре нема да настапи Н’Дав и повредените играчи Д.Јовановски и Исени,но сепак утре ќе дебитира Пеев!
А заш неигра Н`Дав ? Има некоја посебна причина или ?Сепак утре нема да настапи Н’Дав и повредените играчи Д.Јовановски и Исени,но сепак утре ќе дебитира Пеев!
Па зашто му доцни сертификатот од гејција.А заш неигра Н`Дав ? Има некоја посебна причина или ?
Да да , 1 и 20 се трга од пред Бубамара.Ајде утре сите на стадион!!
Ќе има собирање пред бубамара или директно на стадион??
10/10 . Па би требало да ги тепамо чим таму прошли пут ги надигравмо,сеа и појаки играчи имамо и дома играмо таке да... :salut:Еј луѓе колку е сигурна Тетекс да ја играм на спортска или не???:salut:
Инаку прееска го видов Н'Дав, леле колкав је у п.м
лацио пукнија 2 зош дома ги губи на гости ги тепа:kesa:Беља работа:nerv:Пробав сеа да извршам уплата во betadria и ми вика дека неможе сингл да се игра мора уште една:zid::zid:Значи ќе мора Тетекс-1 и Лацио-2
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::angry1:Што бидна бе со Тетекс?
Ајде тие што биле на стадион нека дадат повеќе детали за целата утакмица.:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Добро кого ќе лжемо? Или сами да се тешимо само.....од 40 душе немаше појќе војводи...тоа е факт!Е тоа да видиш цело вторo полувреме напаѓавме и ни играја бункер,и само ја шутираја топката:nerv:
Одлично деби имаше Пеев кога влегоја тој и Кикирик у второ полувреме се играше подобро,а Глигоровски тапа исто таке и Ристовски,Аце трчаше сакаше да напрае нешто ама не му идеше
Војводи околу 150 душе одлично навивање посебно прво полувреме и кога примивме гол тогаш у транс паднавмо,второ опадна,но се на се супер беше само уште да победевмо и браво за Тетовчаните што дојдоја на крај да се поздрава,а за другите незнам што да кажем