- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 356
- Поени од реакции
- 4
Чекај сега, да те прашам нешто ама искрено да ми одговориш. Зошто ако бевте толку сигурни дека нема да има инциденти и дека се ќе пројде во најдобар ред, зошто Шкендија не се нафати да биде како “домаќин“ на овој натпревар? Играч на Тетекс ми кажа дека неколку пати го побарале тоа, и тогаш Тетекс ќе се сложел да игра на Градски во Тетово. Но Шкендија одбивала да биде “домаќин“, зошто ако се случи нешто може да има последици за тимот “домаќин“. Но и покрај тоа, Тетекс се нафати да се игра на градски и тој да биде “домаќин“. Требаше да се игра, но тогаш полицијата реагираше и спречи да се игра утакмицата, зошто како и самите што знаете а се праете дека не знаете, спремавте палки за таа утакмица, демек ќе не тепате. После тоа беше одлучено да се игра во Кичево, Шкендија ако е клуб кој сака да нема никакви инциденти, безразлика каде ќе се игра ќе се сложеше, како што е за Шкендија така е и за Тетекс, и едните и другите без навивачи. Цела една недела се знаеше дека ќе се игра во Кичево, еден претставник на Шкендија се сложил на тоа, а после 2 дена дошол друг и кажал дека нема да играте таму. Епа добро бе мајку му, што е ова? Играм - не играм. И вие самите после тоа кога Шкендија не замина во Кичево, честитавте ферски и знаевте дека ќе биде службено. Какво бунење во ФИФА сега?
Еве кажи ми од ова што не е точно, па ќе праеме муабет.
Gresis drugar4e toa bese so zdrepka i padna Teteks da bide domakin