Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];2779941 напиша:
Прочитав негде на нет дека имало 4 000.
Што и мислим малце надуена бројка.
Ваке...
Војводи (на југ)... 1 000.
Главната трибина (на запад) ... 2 000.
Гостинската (исток) ... 50.
И тоа. Значи пак е околу 3 000 душе ... 100 плус минус.

Прв пут гледам толку многу да има на запад. Се надевам дека ќе има уште појче на наредните утакмице кој ќе се врата од одмори .:tv:

aj nema da se mesam pojke,da ne razvieme diskusija sto ne e i tolku vazna,no stvarno od kaj toa 1000 vojvodi,daj brat ne zaebavaj,pa ve imase i na tv,neznam zs davate takvi smesni brojki,anyway aj bidete mi pozdraveni:helou:

[zEUs];2779941 напиша:
Прочитав негде на нет дека имало 4 000.
Што и мислим малце надуена бројка.
Ваке...
Војводи (на југ)... 1 000.
Главната трибина (на запад) ... 2 000.
Гостинската (исток) ... 50.
И тоа. Значи пак е околу 3 000 душе ... 100 плус минус.

Прв пут гледам толку многу да има на запад. Се надевам дека ќе има уште појче на наредните утакмице кој ќе се врата од одмори .:tv:
Друже, каде бе 1000 Војводи? Не зезај

не бе он прочитал дека ги имало 4 000 и сеа ова доле е негова проценка..али нема врска де:smir:

Ама и ѓорчепетровци 35... кај ви беа другите 20, у кола чекаа? :)

епа у петокот се одлучи нешо да се иде и повекето не знаеа.. а имаше и многу по одмори види на претходната страна имам пишано

Полицијава ве чува како мајмуни во кафез кога ќе дојдете овде, а ти кажав ако имаш толку муда, еве наредна утакмица пушти се пак како на децата да земеш транспарент, да видиш како се лета преку шара директно дома таму кј вас. А за идењето у гости, нормално дека доаѓате овде кога поголем процент се албанци, него бевте вчера у Битола?

Eve mnogu ke ti bese milo da ne otidovme ama sepak .

http://img38.imageshack.us/img38/281/p01080917181.jpg

Добра утакмица еј, супер игравмо у прво у второ малце се повлековмо али добро ипак со шампионот игравмо, криво ми е Левков што се повреди баш сакав да го видим, тој у напад што играше 4-та Постолов беше ?

Тој наредната на КЛУП обавезно, тром е многу и ни ги кочи акцијете, Жика место него у прв тим

еве кој небил малу сликичиња напраев

01082009514.jpg

Војводете наши, многу се по одмори па не е пуна трибината

01082009519.jpg

И Лавовите, ми беа далеку па со зум до крај сликав, и не е баш чиста сликата

01082009516.jpg

Го снимав и делот, кога се запалија бакљете на почеток на прво полувреме па ако сакате ке го закачим на јутуб ??

ovde 1.000 ?? ne be gresis ne sum glup

Знамево спуштено на земја па нормално се плашите да не ви го лапна епа тоа е прва лига секаде има да ви биде на земја,а видов една слика како еден чкембар седи пред вас со шал и само го гледате:pos2::pos2::pos2:

прочитал негде на нет :smir: :toe:

не е тој крив што така пишале

ја бев на таа трибина.
И отприлика заокружив 1 000. Можда превише и заокружив x)
Највише на против Шкендија смо биле и последната со Охрид од втората лига. Е тогаш не имаше 1 000.
Инаку целта ми беше да каем дека имаше доста на целиот стадион. Досега највише на запад што сум видел.

[zEUs];2780163 напиша:
ја бев на таа трибина.
И отприлика заокружив 1 000. Можда превише и заокружив x)
Највише на против Шкендија смо биле и последната со Охрид од втората лига. Е тогаш не имаше 1 000.
Инаку целта ми беше да каем дека имаше доста на целиот стадион. Досега највише на запад што сум видел.

1000 ? se glea vo slikata i so oci moze da gi brojes pojce od 150 nema sansi da imaa :)

nemozes da me lazes pred oci

ee 150 дај не дупи од прилика 300 беа плус тие шо не пееа само седеа од страна:salut:

1000 ? se glea vo slikata i so oci moze da gi brojes pojce od 150 nema sansi da imaa :)

nemozes da me lazes pred oci

Ако сакаш да знаеш овја 2 слики се од второ полувреме кога доста се тргнаја под сенка а имаш на јутјубе клипчиња па види.

Абе каква 1.000 што зборите? 300 преку сила бевмо, + имаше што седеа од страна под сенка, а и Запад беше добро исполнет. Според мене околу 1.500 имаше публика све на све, за наредните се надевам дека ќе идеме до 4.000.

На наредниве утакмице ќе не броите со дигитрон

Сеа бевмо (незнам колкава бројка) ама навијавмо ка да е пуна цела западна трибина :vozbud:кој не ми веруе нека доаѓа ка ќе игра тетекс у тетово па нека види

+ немаше да не фали толку коментаторот и толку да не покажуе да не бевмо добри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom