Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Novi transparenti za nas ste gi napravile ?![]()
Не, за ... ги напраевмо! Дојди ако имаш муда да земеш уште еднаш (ако си бил на стадион тогај).
Иначе од играта сум презадоволен, ипак игравме со актуелниот шампион. Свите изиграја на ниво, жал ми е за Левков што се повреди...Аце Стојаноски повреден, Левков повреден...ќе мора да се мучимо со Постолов у напад.
За публиката, одлично навивање...можете да замислите што ќе биде кога ќе се вратат од одмори, чим сега имаше околу 2.000 публика...за наредните утакмице со Победа, Вардар, Пелистер и др. очекуем да иде бројката до 4.000.
На домашен терен не смо поразени може 2-3 године, па се надевам дека и у прва лига ќе продолжиме со исто темпо, тоа е најважно...на свој терен барем да играш добро, на гости е само плус.
Sum i sekogas ke ti doagam , jas imam muda ti dali imas muda za da doagas kaj mene :pos2::pos2:
kollku befte na stadion ?????
он- иначе вчера изигравте феноменално..фер и коректно навивање стварно честитки за играта и навивањето
Oколу 3000 иако многу са по одмори а и беше многу топло.
па убоо ти кажуе околу 3000 имало, значи не ги броел и не знае точно. а верувам ни ти, а ни коментаторот на А1 не сте ги броеле гледачите.neli ti mi kazuvase tocno kolku stolcinja i gledaci sobira stadionot,e sea kaj gi vide vcera ovia 3000i samiot komentator na A1 kaza okolu 1000,inace cestito pobeda.
neli ti mi kazuvase tocno kolku stolcinja i gledaci sobira stadionot,e sea kaj gi vide vcera ovia 3000i samiot komentator na A1 kaza okolu 1000,inace cestito pobeda.