Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ка што се збори низ градов, а и на друго место прочитав дека Јорде Георгиески е можно да дојде наредна сезона. Ако го донеса и го избркаа Богатинов ја сум прв што ќе им влезем у управа...нека им се деси тоа!

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Ка што се збори низ градов, а и на друго место прочитав дека Јорде Георгиески е можно да дојде наредна сезона. Ако го донеса и го избркаа Богатинов ја сум прв што ќе им влезем у управа...нека им се деси тоа!
ОМГ!! Јорде...?!?! цццц најголем месечар:zid: Ја ќе те подржим у влагањето...:)

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Абе можно е да дојде Месечарот дека со Брацо са гс и гаќе... Брацо уште му дава плата на Јорде... Така да може да се очекуе да дојде мада ја ич не се слагам со таја одлука :tapp:

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Во втора лига според мене без конкуренција Богатинов е најдобар голман, па дури и од половината голмани од прва лига...:helou:
Доколку го продадат ќе направат огромна грешка, но само ако работнички не го сака назад бидејќи нивни играч е исто како и муарем кој е исто многу добар во средината на теренот...

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Во втора лига според мене без конкуренција Богатинов е најдобар голман, па дури и од половината голмани од прва лига...:helou:
Доколку го продадат ќе направат огромна грешка, но само ако работнички не го сака назад бидејќи нивни играч е исто како и муарем кој е исто многу добар во средината на теренот...
Изглеа не си чул за Љупче Колев....Најдобар голман во Втора Лига:baeh:

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Дали конечно прва лига ќе биде со тимовите кои заслужуваат да играат прва лига. Би било супер да се гледаат во иста сезона: Тетекс, Вардар, Работнички, Пелистер, Победа, Македонија ЃП, Шљога...Тоа е више таја старата прва лига.
и Беласица и Брегалница ги сакам во ова друштво!!!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Изглеа не си чул за Љупче Колев....Најдобар голман во Втора Лига:baeh:
Може да се каже и дека е најдобар дури и во двете лиги 1 и 2.:vozbud:

и Беласица и Брегалница ги сакам во ова друштво!!!

Е и јас ги сакам ама нема за жал Струмичка Беласица не успеа оваа година да направи некој сериозен чекор барем да ги загрози местата за бараж, додека Брегалница и Тетекс влегуваме 100%:vozbud:

На Јорде таткому требало циркузант да го прави а не фудбалер и така и така со тоа чумата на главата ко плашило е па може да го игра Франкенштајн!:pos2:
Не се заебавајте Богатинов арно кажа батката пред мене со постот, Богатинов за Јорде е Касиљас!:toe:

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Е и јас ги сакам ама нема за жал Струмичка Беласица не успеа оваа година да направи некој сериозен чекор барем да ги загрози местата за бараж, додека Брегалница и Тетекс влегуваме 100%:vozbud:
За Тетекс и Слога не прам муабет, а вие имате шанси само ако играте против Металург:helou:, а така и че биди, ние че ви средиме во последниве 3 кола:smir:,ама ако навивате против Шкендија,т.е. за Пелистер!!! Има многу педерчина :pusk: во БТ шо не мраза, ама сепак јас појче ги сакам нив од шиптарине!!!:vozbud:
:oeoeoe:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
За Тетекс и Слога не прам муабет, а вие имате шанси само ако играте против Металург:helou:, а така и че биди, ние че ви средиме во последниве 3 кола:smir:,ама ако навивате против Шкендија,т.е. за Пелистер!!! Има многу педерчина :pusk: во БТ шо не мраза, ама сепак јас појче ги сакам нив од шиптарине!!!:vozbud:
:oeoeoe:

Немој многу да се сакате Фудбало е тркалезна топка така да не се знае како ке се заврти и кога ке се заврти!:toe:

Ајде пак честитки за титулата во Втора Лига и срекно во Првата па да пишувате само добри резултати.
Едно само да кажам МНООООГУ ви треба засилување немојте ни случајно со тој состав да почнете во Прва лига оти лошо ви се пишува!:toe: - мое мислење како што ве гледав во Штип!

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Немој многу да се сакате Фудбало е тркалезна топка така да не се знае како ке се заврти и кога ке се заврти!:toe:

Ајде пак честитки за титулата во Втора Лига и срекно во Првата па да пишувате само добри резултати.
Едно само да кажам МНООООГУ ви треба засилување немојте ни случајно со тој состав да почнете во Прва лига оти лошо ви се пишува!:toe: - мое мислење како што ве гледав во Штип!
Батка не се секирај веќе загарантирани се 4-5 екстра засилувања од прва лига... така да ќе имаме мн добар тим кој ќе конкурира за првите 6 места :smir:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Батка не се секирај веќе загарантирани се 4-5 екстра засилувања од прва лига... така да ќе имаме мн добар тим кој ќе конкурира за првите 6 места :smir:
Така може да се прави муабет така веке може.
Само да не направите некоја збрка, знаеш на што мислам!:toe:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не се секирај нема да има никаква збрка ;)
Македонскиот Фудбал на чело со Хари Ел Президенте и се е можно ние веке изгубивме и повеке од добар спонзор, Јордан Андреев со кој се планираа и погледите за титула во Првата Лига но мрсулковците на Босман Хари Ел Президенте имаа удел во заврзламите што се направија со Брегалница, но не е сега местото за пишување на тие работи.

Само едно да ви предложам и најмалиот знак за некоја матна работа ВО и Околу клубот да ги казнувате ригорозно пошто еднаш ако и попуштете и потоа е се џабе!:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom