Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
krvta da mu ja ebam umrena na cvetkoski ne skina vcera cist gol na mandak go ponisti a pomosnikot rece gol i cela utakmica sudiite bea protiv nas pozz
Иначе беше ти со нас на трибина, со Фаланга, бидејќи не те знам кој си ??
Абе тоа џандарите јадат г_мна иначе, ќе му ебев мамето на Цветковски !
А.C.A.B

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
moze utre ako sakat vojvodite i falangata da gi bodrat utre bregalnica vo tetovo ako sakat i normalno ak oima prevoz

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
moze utre ako sakat vojvodite i falangata da gi bodrat utre bregalnica vo tetovo ako sakat i normalno ak oima prevoz

Војводи според мене мислам дека прво ради Шкендија би се согласиле а потоа и ради нас!!!:toe:
Ама секако тоа ако се договори Фалангата да биде на стадионот во Тетово!!

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
abe ako ima prevoz obezbedeno moze da se odi i so pomos na vojvodi ke imame golema podrska pozz

Член од
21 април 2009
Мислења
44
Поени од реакции
1
има некое клипче на you tube од тетекс-слога?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И да доаѓате Фаланга накај Тетово, тешко дека ќе има зошто најверојатно ние ќе идеме накај Прилеп, така да...Ама уште не е официјално дали ќе се иде у Прилеп, ама би требало.

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
И да доаѓате Фаланга накај Тетово, тешко дека ќе има зошто најверојатно ние ќе идеме накај Прилеп, така да...Ама уште не е официјално дали ќе се иде у Прилеп, ама би требало.
Не идеме накај Тетово за жал, се надевам ќе имаме некоја друга прилика да се видиме !

Kajgana Shop

На врв Bottom