Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
u 20 min. bilo 3-0 za teteks, i nema sansi crvenite kartoni da bile u toj period, taka sto toa ne vlijaelo na rezultatot.Дрита имале 2 црвени, барем таке ми кажа Мики. Важно им го дадовмо на шиптариве сред Боговиње, па нека го сисаат сега![]()
[zEUs];1812300 напиша:Е браво Тетекс :wink: свака част за победатапа ај до година да ве видим у прва лига
и тогаш и ја да почнем да идем на стадион да гледам :pos2:
у право си за кошарката, треба да се навива малку и за нив. инаку денешната утакмица против водњански лисици била одложена, барем така пишуваше у мак. спорт. а вчера војводи навиваа на одбојка, бами кор.[zEUs];1816174 напиша:Абе ја не сум ги гледал Тетекс од 92кој идев порано со таткоми на стадион
, а инаку ги гледам КК Тетекс едно 5-6 године по рен на секој нетпревар шо го играат дома сум бил :wink:, а годинава бев на првиот што го играја дома а вториот го играја денеска ама не можев да идем дека бев у рамстор :jaj: инаку не ви треба за фудбал навиачи има ваш годинава многу
ама треба да се подржат малце појќе кошаркарите зш нема скоро ич на трибинете само околу 50 душе
а кој се игра во новата сала на спортски а и кој ќе влезат во прва лига се надевам дека ќе има многу појќе публика :wink:
испаѓањето останува исто. башкими го рачунаат како да е 12. место со 0 поени. така испаѓаат 11 и 12 (башкими се откажа), значи само 11 испаѓа директно, а 9 и 10 место играат бараж. значи нема врска тоа со башкими, се си останува исто. од 2 лига директнои влегуваат 1и 2 место, а 3 и 4 играат бараж.Сеа да ми каже некој доколку знае:
Бидејќи башкими, се откажа од прва лига како ќе биде сеа влагањето во прва лига догодина? Од прва лига помалку тимови ќе испаднат или како до сеа што било, ќе отпаднат а од втора лига повеќе ќе можат да влезат у прва?
Инаку газење гарите у боговоиње...хехехе убаво пишав пред тоа ја дека излеа е наместена :baeh:
тееееенкс :smir:у право си за кошарката, треба да се навива малку и за нив. инаку денешната утакмица против водњански лисици била одложена, барем така пишуваше у мак. спорт. а вчера војводи навиваа на одбојка, бами кор.
испаѓањето останува исто. башкими го рачунаат како да е 12. место со 0 поени. така испаѓаат 11 и 12 (башкими се откажа), значи само 11 испаѓа директно, а 9 и 10 место играат бараж. значи нема врска тоа со башкими, се си останува исто. од 2 лига директнои влегуваат 1и 2 место, а 3 и 4 играат бараж.
Vo sabota da dojdeme li na gosti
ke imate be!Слободно, ни треба конкуренција алоооо!![]()