Pink Floyd

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Јас не можев да чекам повеќе да организира некој од Македонија. Порачав две од ивентум денеска за долна трибина со подигнување од благајна, што сака нека биди сега посебно кога Гадлајк ме окуражи дека картите не можат да пропаднат.
Оф топик
Мака ми падна кога видов дека и Mogwai настапуваат во Виена во Март, а не сум во можност да ги гледам. Пу ј'зк
Само да се разбериме, јас не зедов од eventum влезници :).
И да ... се гледаме во Загреб :helou:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Само да се разбериме, јас не зедов од eventum влезници :).
И да ... се гледаме во Загреб :helou:
Знам од каде зеде, и јас играв наградна игра со надеж дека ќе ми се падне карта на предпродажба во Прага или Загреб, ама немаше ништо досега и не ми се чекаше премногу.

Се надевам дека Гилмур ќе не изненади во Загреб и ќе го исвири солото на Comfortably Numb. Гледајте го концертот во Чикаго од новата турнеја на youtube и Run Like Hell.
Вотерс е креативен лудак

pojma_nemam

Пиво
Член од
27 јуни 2007
Мислења
288
Поени од реакции
1
И каков ви е планот како да стасате до загреб со што планирате да патувате бидејќи и јас имам карта и уште не знам која е најдобра варијанта за пат?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
И каков ви е планот како да стасате до загреб со што планирате да патувате бидејќи и јас имам карта и уште не знам која е најдобра варијанта за пат?
Автобус ќе те кошта негде околу 3000 денари. Воз слично, не е голема разлика. Најуба и најефтина варијанта е да се соберите со кола и да ги поделите патните трошоци.

Н

'Никола'

Гостин
Што само Роџер ќе идел во Загреб, или грешно сум информиран?

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да де. Негова тура е , The Wall. Значи само The Wall албумот ќе се свири.
Good enough for me....на никој од концертите не чепна нешто друго :(? Бaрем нека не изнанади со нешто од Wish you were here

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Good enough for me....на никој од концертите не чепна нешто друго :(? Бaрем нека не изнанади со нешто од Wish you were here
Колку шо знам јас , не. Евентуално по некоја песна можи од неговите соло албуми али друга од Флојд мислам не.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Дали ќе оди некој на концертот на Roger Waters на 13ти април во Загреб и дали воопшто некој е запознаен со организиран превоз за настанов.

Фала :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Дечки, дај да се најдиме таму негде околу Арената да го проследиме концерто заедно :)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Јас ќе одам, картата ме чека таму, превоз со некое комбе ако тргување во 22 часот вторник, враќање после концертот. Ако ви треба бројче можам да набавам, засега го немам затоа што други ми резервира. А godlike ми се допаѓа идејата да се најдиме таму форумџии пред концертот.

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Одам со воз и онаку сум ретро, јас сум повеќе да се договориме за афтерпарти журка после концерот, ваљда ќе има нешто организирано во Бугало, Пургерај или Мочвара. Туку ајде ако се организира нешто ќе гледам да стасам и денски

Ме мрзи да гуглам на гугл ерт колку е оддалечена Арена од центарот на Загреб?

Ако останува некој во Загреб на 14ти се Култур Шок со промоција на новиот албум нормално ако некој евентуално ги пропушти во Скопје неколку дена претходно

Kajgana Shop

На врв Bottom