Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
pa na metalstorm.ee nema mislam za download nisto ... ali mozam da ti kazam kanali na IRC ... ke najdes bukvalno sve sto ti treba ! samo ke treba da ti objasnam kako se siminja ... malce e komplicirano !

Нема ништо комплицирано :) copy i paste само, а таму имаш што ти душа сака

abe copy i paste .. da .. ali toa za 2-3 pesni ako siminjas ... a ako siminjas na primer site albumi od nekoja grupa .. ko ja so praam ... ke ti treba lista da zemes ... da najdes nekoj kaj so nema da cekas ... da vidis so koja brzina ke ti ide ! ....

:) знам ортак како оди таа работа, а дали си бил на пример на #metalvideos, таму со тие што се xdcc партал се прави. Хм.. 90% од музиката што ја имам е од на мирц.

coek ... mene ne 90% .. nego 100% mi e od mirc so bi se reklo ... kujznae od koga siminjam od tamu ... momentalno opeth siminjam site albumi sto mi falat ...
a za #metalvideos znam .. ali nesto trebase mislam u options da se namesti za da mozes video da siminjas ... samo ne mi teknue so bese ... inace za muzika #mp3passion #mp3download #italmetal ... muzika kolku sakas !

Во DCC Options кај што е ignore намести го форматот на видеата што ќе ги симнуваш и готово. *.mpg, *.rar, *.avi ...

da da ... taka bese ... ja pred toa siminjav od internet kafe .. pa tamu si gi namestiv ... pa posle koa pocnav doma da siminjam zaboraviv so trebase da se namesti ... ... fala druze :)

np, btw немам ништо од Opeth :)

fala roswell :vozbud:

za fallen`angel: fala za ponudata ama momentalno neam mirc

:helou:
p.s.ja imam koncert od opeth. dobar e

Нема проблем. Ти инсталирај го мирцот и побарај само инструкции и после прави партал :)

Killswitch Engage

Има ли некој фан на бендов тука?
Јас пошто со метал-ов сум тапа, ама вакви бендови ко овие и In Flames да речеме ги готивам.
Овие ги слушнав прв пат пред некој месец, нормално од Warped Tour 2007 компилација кај што обично ловам нови бендови.

Killswitch Engage-Arms Of Sorrow
http://youtube.com/watch?v=36-wQVgIISo

Еее друже, си се фатил за Metalcore бендови, "нова генерација", што ја уште не сум ја прифатил :)

btw мило ми е ако се фатиш сериозно за металот, тука "сме" да помогнеме :)

Слушам метал коа ке ме прифатат и закон е:music3::music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom