Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
aj bas kazi mi so e sranje posle black albumot ... eve batali go st.anger , toa e stvarno sranje ... ali za load i reload ne zbori taka zaso i dvata se zakon albumi , a ti so ne gi razbiras toa e tvoj problem... i nemoj da seres deka sum bil premnogu ogranicen koa neznaes niso za mene....
a ti verojatno ne slusas metal poise od 2 godini i zatoa ti se svigjaat mizerni i pateticni bendovi kako soad , zatoa ne pisuj gluposti ziti se !

Bodom се неинвентивни?
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Си ги слушал па ти досадиле?
Колку време ги слушаше и колку албуми ислуша? Еден?
Човече да ми беше во близина прво ќе ти ја пуштев цела нивна дискографија, па ќе те кинеф со сатар:))

Fallen`Angel напиша:
aj bas kazi mi so e sranje posle black albumot ... eve batali go st.anger , toa e stvarno sranje ... ali za load i reload ne zbori taka zaso i dvata se zakon albumi , a ti so ne gi razbiras toa e tvoj problem... i nemoj da seres deka sum bil premnogu ogranicen koa neznaes niso za mene....
a ti verojatno ne slusas metal poise od 2 godini i zatoa ti se svigjaat mizerni i pateticni bendovi kako soad , zatoa ne pisuj gluposti ziti se !

Колку и да слушаш метал нема да ја воочиш мелодијата у бодом или у соад...
Ај баш кажи ми, освен металика, шо *машки полов орган* слушаш друго?

Fallen Angel де кажи кои бендови ги слушаш? и колку време слушаш, и како започна да слушаш итн.

Епа од thrash/хеви metal што до некаде и го имаше на The Black Album, отидоа на господ знае што....и тие не знаат што музика имаат на тие два албума....

Од кога си отиде Џејсон и дојде на Ози басисот, отиде јужно бендот....

Мада и предтоа имаа пропуси ама ај....
Башка кога Џејмс Хетфилд излезе од рехабилитација се шишаа, облекоа кожени панталони и ставија сенка на очите....и после тоа било метал бенд....жими к**ов метал...повише ме потсеќаа на SkidRow одколку на Metallica....

Fallen Angel слушај што сакаш, само не си зимај за право да јадеш г*** за други жанрови во металот.

Извреѓа извреѓа ко да уопште не ни слушаш метал, ко да ми збори некој турбо фолкер

леле ке ви и*ам тоа..
Ајде еден да се најде кој ке каже од вас кој почнал да слуша метал музика а да не ги слушал Металика?!
И уште еден нека каже кој од бендовите кои ги набројавте сеуште ги полни салите низ светот?!

[MkD]Scout напиша:
леле ке ви и*ам тоа..
Ајде еден да се најде кој ке каже од вас кој почнал да слуша метал музика а да не ги слушал Металика?!
И уште еден нека каже кој од бендовите кои ги набројавте сеуште ги полни салите низ светот?!

Бодом...

[MkD]Scout напиша:
леле ке ви и*ам тоа..

Ja.
Sepultura & Pantera.
Meталика ги открив по маиците на одвеаните металци околу мене, па решив да ги слушнам.

Ја со Machine Head почнаф... пишаф у една друга тема...

[MkD]Scout напиша:
леле ке ви и*ам тоа..

Manowar, Black Sabbath, Sepultura.

И значи сеа кажувате дека ниеден од вас не почнал со металика?

[MkD]Scout напиша:
Да.
Тужи не.
Сите до еден.

[MkD]Scout напиша:

And if I may say so, and i do, подобро сме еволуирале у металот од ДЕЛ од тие шо очигледно почнале со Металика и сеуште се држат за нив ко слеп за стап.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom