- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
![]()
nešto amaterski i od mene
Како го постигна ова ??
Гледав и EXIF се чудам со помош на блицот ваков ефект се постигна?
![]()
nešto amaterski i od mene
nekoja vrsta na crna vdovica, moj bratučed ( Novi sad) ima 9 vrste, inače slika e od njegov aparat Nicon (moj sranje aparat ima katastrofa Macro.Што е ова пајак црна вдовица? wow кај ли го најде бре, не ти беше страв да не те касни?
Oкеј кога лажеш лажи асално...сликата од горе е сликана со Canon PowerShot A430, не со Nikon :wink:....фејк, ептен фејкnekoja vrsta na crna vdovica, moj bratučed ( Novi sad) ima 9 vrste, inače slika e od njegov aparat Nicon (moj sranje aparat ima katastrofa Macro.
ali slika e mojas njegov aparat.
eve s moj aparat slika
p.s. da, i blic e koristen
![]()
Да и јас тоа видов дека се со канонOкеј кога лажеш лажи асално...сликата од горе е сликана со Canon PowerShot A430, не со Nikon :wink:....фејк, ептен фејк
![]()
![]()
:kesa:
Епа чим вика со Nikon дека сликал, а уствари е сликано со Canon, очигледно е дека не сликал он.....башка од тотално подпросечни фотки, вади макро ипол на црна вдовица...сликана одоздола со флеш и бутур ствари. Малце е нелогично некој со толку познавање на техниката да незнае со што апарат сликал нели.Да и јас тоа видов дека се со канонсега дали за се лажи не се знај
![]()
nema potreba da l´zu, Nicon ili Canon neam pojma, znam samo deka ima dobar Macro za razliku od moj Kodak C813, imam jos slike Što e tuj fejk ako ne se razbiram kolko ti?Oкеј кога лажеш лажи асално...сликата од горе е сликана со Canon PowerShot A430, не со Nikon :wink:....фејк, ептен фејк
![]()
![]()
:kesa:
I wish...ова е дело на некој про(му го заборавив името)....стварно е топ..Wow ова твоја е брат?, :nesvest:
навистина е топ макро
Омг.... Ремек дело од слика. Секоја чест на креаторот на истата.