Макро фотографија

Член од
31 август 2008
Мислења
112
Поени од реакции
17
Што е ова пајак црна вдовица? wow кај ли го најде бре, не ти беше страв да не те касни?
nekoja vrsta na crna vdovica, moj bratučed ( Novi sad) ima 9 vrste, inače slika e od njegov aparat Nicon (moj sranje aparat ima katastrofa Macro.
ali slika e moja :) s njegov aparat.
eve s moj aparat slika

p.s. da, i blic e koristen

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
nekoja vrsta na crna vdovica, moj bratučed ( Novi sad) ima 9 vrste, inače slika e od njegov aparat Nicon (moj sranje aparat ima katastrofa Macro.
ali slika e moja :) s njegov aparat.
eve s moj aparat slika

p.s. da, i blic e koristen
Oкеј кога лажеш лажи асално...сликата од горе е сликана со Canon PowerShot A430, не со Nikon :wink:....фејк, ептен фејк

:kesa:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Oкеј кога лажеш лажи асално...сликата од горе е сликана со Canon PowerShot A430, не со Nikon :wink:....фејк, ептен фејк

Да и јас тоа видов дека се со канон :) сега дали за се лажи не се знај :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Да и јас тоа видов дека се со канон :) сега дали за се лажи не се знај :)
Епа чим вика со Nikon дека сликал, а уствари е сликано со Canon, очигледно е дека не сликал он.....башка од тотално подпросечни фотки, вади макро ипол на црна вдовица...сликана одоздола со флеш и бутур ствари. Малце е нелогично некој со толку познавање на техниката да незнае со што апарат сликал нели.
Ама ај нека заврши муабетот за сликата тука.

Точкестиот става точка:)

Член од
31 август 2008
Мислења
112
Поени од реакции
17

nema potreba da l´zu, Nicon ili Canon neam pojma, znam samo deka ima dobar Macro za razliku od moj Kodak C813, imam jos slike Što e tuj fejk ako ne se razbiram kolko ti?

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Еве една моја....од минатата година е ама нема врска нели.
.

Kajgana Shop

На врв Bottom