Во Штип торентите сеуште „летаат“.Дали сеуште оние кои имаат лан пакети имаат ненормални брзини од по 2/3мб? со исто толку брз аплоад? или пак на старо сте?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Штип торентите сеуште „летаат“.Дали сеуште оние кои имаат лан пакети имаат ненормални брзини од по 2/3мб? со исто толку брз аплоад? или пак на старо сте?![]()
Во Штип торентите сеуште „летаат“.
http://www.speedtest.net/result/1256893846.pngКакви 17/19? мислиш на 1700/1900кбс? ако не се лажам? а колку ти е данлоуд?
од замунда не сум симињал т.е мн ретко ама не сум загледал како оди. од бтџанки ако има доволен број на ситери имам постигнато 1.5 брзина а константно идат околу 800/900 зависи нели и од сертверот со која брзина располага и од сидерите и слично.Колку ти е во просек данлоад, ако торентот има голем борј на сидови пример од Замунда?
http://www.speedtest.net/result/1256893846.png
повели слика од спидтест.
--- надополнето ---
од замунда не сум симињал т.е мн ретко ама не сум загледал како оди. од бтџанки ако има доволен број на ситери имам постигнато 1.5 брзина а константно идат околу 800/900 зависи нели и од сертверот со која брзина располага и од сидерите и слично.
не не не.. подолго си цепа торентот т.т константо голем абрзина ако е добар серверот и има сидери. 1300 би требало да ти е минимум а за брзината сеа ке мерам ан некое др место баш да видамФала ти за резултатот, ама со Скопје секогаш ќе имаш одличен резутлат, мери со Германија или Англија.
Друго, која е максималната стабилна брзина (која си ја одржувал неколку миниту/часови) ако начекаш торент со многу сидс? дали брзината од 1.5 -1500кбс беше кратка или опстои подлого ?![]()
Од 1ви Април па наваму торентите со многу сидови се симнуваат со 2,5 до 3 мегабајти во секунда. Оваа брзина е константна, а не повремена. Во накој од претходните коментари имам поставено и слика од екранот.Колку ти е во просек данлоад, ако торентот има голем борј на сидови пример од Замунда?
Од 1ви Април па наваму торентите со многу сидови се симнуваат со 2,5 до 3 мегабајти во секунда. Оваа брзина е константна, а не повремена. Во накој од претходните коментари имам поставено и слика од екранот.
psyside е very jellyако ставам 2 торенти да симнува знае да иде и до 3мб/с
![]()
u jelly ?