Во Штип торентите сеуште „летаат“.Дали сеуште оние кои имаат лан пакети имаат ненормални брзини од по 2/3мб? со исто толку брз аплоад? или пак на старо сте?
Во Штип торентите сеуште „летаат“.Дали сеуште оние кои имаат лан пакети имаат ненормални брзини од по 2/3мб? со исто толку брз аплоад? или пак на старо сте?
Колку ти е во просек данлоад, ако торентот има голем борј на сидови пример од Замунда?Во Штип торентите сеуште „летаат“.
http://www.speedtest.net/result/1256893846.pngКакви 17/19? мислиш на 1700/1900кбс? ако не се лажам? а колку ти е данлоуд?
од замунда не сум симињал т.е мн ретко ама не сум загледал како оди. од бтџанки ако има доволен број на ситери имам постигнато 1.5 брзина а константно идат околу 800/900 зависи нели и од сертверот со која брзина располага и од сидерите и слично.Колку ти е во просек данлоад, ако торентот има голем борј на сидови пример од Замунда?
Фала ти за резултатот, ама со Скопје секогаш ќе имаш одличен резутлат, мери со Германија или Англија.http://www.speedtest.net/result/1256893846.png
повели слика од спидтест.
--- надополнето ---
од замунда не сум симињал т.е мн ретко ама не сум загледал како оди. од бтџанки ако има доволен број на ситери имам постигнато 1.5 брзина а константно идат околу 800/900 зависи нели и од сертверот со која брзина располага и од сидерите и слично.
не не не.. подолго си цепа торентот т.т константо голем абрзина ако е добар серверот и има сидери. 1300 би требало да ти е минимум а за брзината сеа ке мерам ан некое др место баш да видамФала ти за резултатот, ама со Скопје секогаш ќе имаш одличен резутлат, мери со Германија или Англија.
Друго, која е максималната стабилна брзина (која си ја одржувал неколку миниту/часови) ако начекаш торент со многу сидс? дали брзината од 1.5 -1500кбс беше кратка или опстои подлого ?
Од 1ви Април па наваму торентите со многу сидови се симнуваат со 2,5 до 3 мегабајти во секунда. Оваа брзина е константна, а не повремена. Во накој од претходните коментари имам поставено и слика од екранот.Колку ти е во просек данлоад, ако торентот има голем борј на сидови пример од Замунда?
Фала ви на одговорите, штета што неможе да се мигрира на тој пакет..Од 1ви Април па наваму торентите со многу сидови се симнуваат со 2,5 до 3 мегабајти во секунда. Оваа брзина е константна, а не повремена. Во накој од претходните коментари имам поставено и слика од екранот.
psyside е very jellyако ставам 2 торенти да симнува знае да иде и до 3мб/с
u jelly ?