A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Jas licno se resiv za Cabletel najmnogu poradi stabilnosta na internetot vo mojot region i cesnoto rabotenje so telefonskite razgovori vo nivnata mreza a ne poradi analognata televizija bidejki im e katastrofa.Eden mesec bukvalno do sekunda gi imam zapisuvano site razgovori sto se napraveni vo toj mesec i koga mi dojde detalnata smetka site nivni presmetki se poklopuvaa so moite i od togas veke ne gi kontroliram.

1158982876.png

за ќотек се задње време

Jas licno se resiv za Cabletel najmnogu poradi stabilnosta na internetot vo mojot region i cesnoto rabotenje so telefonskite razgovori vo nivnata mreza a ne poradi analognata televizija bidejki im e katastrofa.Eden mesec bukvalno do sekunda gi imam zapisuvano site razgovori sto se napraveni vo toj mesec i koga mi dojde detalnata smetka site nivni presmetki se poklopuvaa so moite i od togas veke ne gi kontroliram.
Целиов пост го потврдувам и за тел. сметки и за очајната дигитална те-ве (додуше ја само PPV каналите ги глеам).

--- надополнето ---

1158982876.png

за ќотек се задње време

чудни бројки

Целиов пост го потврдувам и за тел. сметки и за очајната дигитална те-ве (додуше ја само PPV каналите ги глеам).

--- надополнето ---

чудни бројки
абе не прави спид тест со скопје ебате :D
Со скопје ми покажува 9 мегабита DL, а мојот пакет е од 6 xD

Tocno.Najrelevantni brzini davaat germanskite linkovi potocno Frankfurt.Inaku za vasa informacija eve vi brzina za ADSL na internet provajderot Amis vo Vrhnika potocno Blatna Brezovica koja e oddalecena okolu 4km od gradot od tolku falenata Slovenija clenka na evropskata unija:

Site ceni za nivnite uslugi gi imate tuka:
http://www.amis.net/web2/

@Bafra на која местолокација се наоѓаш и кои online игри ги играш и како си задоволен од доцнење на сигналот и кај кои сервери (доколку е таков случајот) какви латенции да очекувам.

Pozadi Bunjakovec trgovskiot sum . DOTA najcesto igram , a za igranje biten e pingot (kako sto ima napisano vo prethodnite komentari od poiskusni) a koga pravam speedtest sprema bilo koj server vo evropa e ispod 100 ping.
Ako ne si siguren kako bi bila kaj tebe konekcijata pobaraj dogovor na neopredeleno (cabletel neznam dali imaat ,ama telekabel znam imaat)

Јас имам Кејблтел...одлична е конекцијата кај мене...
Имам и аналогна ТВ,дигитална тв,телефон и интернет...сега за сега сум презадоволен :)

месецов се тотален буллшит ....интернетов кочи ко луд!

a dali davaat modem pa posle jas da povrzuvam na povekje kompjuteri ili oni mi instaliraat ,se doplakja ili free?? i vo dracevo dali e stabilen netot??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom