Немаш бесплатни минути едноставно колку збориш толку плаќаш според нивниот ценовник.да прашам некој ако знае за новогодишниов пакет .. Трипл плеј екстра .. дали има бесплатни минути во фиксната телефонија на пакетот и ако има колку ?
Генерално има стабилност, со тенденција за успорување од 17. 00 до 23.00 после тоа супер иде (и пред тоа кога е се во ред со нетот) имаше еден период од пред месец дена кога ептен зезаше сега е ок со некои мали исклучоци. Ако сакаш абсолутно најдобар нет само Телеком.Планирам од јануари негде да ставам целосен пакет на Cabletel со аналогна, интернет 8/150 и телефонија 250.
Добар ли е пакетот?
Како сте задоволни генерално од брзината на интернетот?
Има ли постојано стабилна конекција?
За аналогната телевизија нема што многу да се збори сликата е супер....каналите секој со свој вкус....Планирам од јануари негде да ставам целосен пакет на Cabletel со аналогна, интернет 8/150 и телефонија 250.
Добар ли е пакетот?
Како сте задоволни генерално од брзината на интернетот?
Има ли постојано стабилна конекција?
Јас затоа ќе чекам до јануари негде за да ми истече со Он нет договорот за Дуо Екстрим шо лани го продолжив затоа што касно ми текна да барам нов оператор.За аналогната телевизија нема што многу да се збори сликата е супер....каналите секој со свој вкус....
Интернетот е стабилен брз не сум имал лично некој проблем освен кога имаат општ проблем.Брзината кај мене е таа што ја декларираат 8мб
Телефонот е најспецифична работа бидејќи кога имаат проблеми со интернетот и телефонот не работи така да овие две работи се поврзани.Не би требало да имаш проблеми со телефонот ако имаш интернет.
Се на се го користам од Септември еве 4 месеци правам и сум задоволен со оглед дека пред Cabletel користев Дуо Екстрим од Он Нет две години.Порано плаќав 2300 за интернет телефон и телевизија а сега истите услуги ги имам за 1290 ден така да и буџетот ке ти биде подобар![]()
Можеш покасно ако сакаш да си додадеш и дигитална не е проблем од најефтиниот мини пакет за 99 денари се до премиум пакетот кој е мислам околу 450 денари плусЈас затоа ќе чекам до јануари негде за да ми истече со Он нет договорот за Дуо Екстрим шо лани го продолжив затоа што касно ми текна да барам нов оператор.
Кажи ми само дали дигиталната можам да ја доземам дополнително во пакетов како опција или ќе морам да бирам друг пакет?
Штом веќе сакаш и дигитална - стави си го новогодишниот промотивен пакет (Аналогна, Инт. 8/200, Телефонија и Дигитална) за 1000 денари.Кажи ми само дали дигиталната можам да ја доземам дополнително во пакетов како опција или ќе морам да бирам друг пакет?
Боље ти е пред јануари да склучиш договор со новогодишниот пакет, пошто ваљда трае до нова година според логика.Јас затоа ќе чекам до јануари негде за да ми истече со Он нет договорот за Дуо Екстрим шо лани го продолжив затоа што касно ми текна да барам нов оператор.
Кажи ми само дали дигиталната можам да ја доземам дополнително во пакетов како опција или ќе морам да бирам друг пакет?