leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Не глумам дрвен адвокат, ти праша, јас ти одговарам.
Е сега што не одговарам како што сакаш ти, тоа е друг муабет. Мене не ми се верува дека има некој толку делузионален, да немал ЦЕЛА година (12 месеци) по 70% од времето интернет (5 дена од неделата) и пак редовно да ги плаќал сметките.
Поготово не некој, како тебе, со екстра добар адвокат. Така да, пробувам да разберам која е твојата поента на присуството на темава...дали е чисто онака, форумско јачање или пак имаш некаков таен мотив да ги оцрнуваш Кејблтел ради неколку дена што си немала интернет?
Па мајкуму, ти викам, не сме наивни, ако веќе почнуваш приказна...докажи ја цела.
Прочитај во кој контекс спомнав адвокат.Во мојот случај имаа некој проблем со сигналот,цела година имаше проблем,значи немаше по цели денови,па доаѓаше кај 18ч до 20 имаше,па повторно немаше.Да ги побарам и постовите на темава од тоа време.Плаќав и се жалев,верувал ти или не.Leandra напиша:ако се обидат да ме тужат
Иначе имам таен мотив,они се перфектни и јас имам намера да ги оцрнувам.Тебе кој ти е мотивот на темава?