Razor
u jelly?
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.544
- Поени од реакции
- 168
планирам да ставам оваа недела интернет и телефонија од нив, а шо има врска ако имаш рутер, на друг начин ли ке иде логирањето или ?Јас сум во 8ми Ноември (до новата пошта - зграда 101). Бааги сум подалеку од тебе, ама кај мене во зградата се влезени со оптика, така да далечината и не игра некоја улога. Го имам Екстра - Трипл плеј пакетот (најслабиот пакет за Интернет со телефонија).
До сега ми се има случено 2 пати да имам краток прекин на услугите, но проблемите бргу ги решаваат. Нормално нема некои поголеми проблеми, односно ја добивам декларираната брзина (6 Мбпс).
Нивен официјален фтп сервер не сум сретнал до сега, но гледам некои клиенти си шеруваат филмови и музика низ локалната мрежа. Кај мене во зграда (неколку комшии сме нивни клиенти), од време на време, креваме ЦС па „се пукаме“. Ако си играч на ЦС сорс - Кејблтел имаат кренато нивен официјален сервер (пинг 4-5 милисекунди), па можеш на него да се поврзуваш.
Логирањето е по секое вклучување на компјутер, освен ако имаш некаков рутер. Ваљда следат некаква активност на мрежата.
и за колку време ке дојдат интернетот да ми наместат, оти стварно ми е потребен секој ден и немам време за чекање