A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Е што е многу многу е..веќе стварно не се трпат..што е најтрагично ние интернетот си го плаќаме однапред и после они цел месец не ебаваат де има де нема..па за кој *ур плаќаме?!?!?прашував за раскинување на договорот таа од наплатен ми вика..ако не сте задоволни раскинете го договорот и платете 1800ден за модемот..па чекај малце бе..за шо ке ми е модемот на мене после..да си го стаам у гз??бог да чува се значи стварно..а за брзините да не зборам..упола од тоа што треба да бидат!! срамота..наместо да гледаат да ги задржат своите потрошувачи они збираат пари додека можат..и на крај фирмата ќе пропадне..ахх како немавме некој друг кабелски оператор у Кисела Вода..одма ги мењав..одма..а за телевизијата да не зборувам се е кажано во постот погоре

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
Abe sakate d gi hackneme :)????????????????
Onaka od ljubopitnost ne od odmazda :D.
Pa aj ako nekoj pokaze golema sposobnost moze ke go zemat za rabota kaj niv:D ili pak onaa drugta kompanija ke go zemat reci goooooo hmmmmmm.

POLICIJA :D:D:D

S

Sheldon Cooper

Гостин
Ах што да се каже за “Кејблтел“ а да не е негативно? Хммм, сепак нема такво нешто :) УААА ВРАЌАЈТЕ СЕ ОД КАЈ СТЕ ДОШЛЕ!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Taпа се во последно време. Ми падна брзината како да сум поминал лимитот веќе по 10 дена поминати од месецот а никој немаше дома тие денови. Значи појма си немаат овие. Ептен ке пропаднат ако вака продолжат.

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Имам кабелска од КејблТел веќе неколку години и планирам да ја исклучам зашто е ужас. Во никој случај не се оправдани тие 450 ден. што месечно ги даваме. Непостојани се, сликата не е многу чиста и сега откако ја воведоа таа нивната дигитална, почнаа и канали да префрлаат од обичната на дигиталната, што не ми се допаѓа. Дури опнале и рекламен канал за филмовите што ги даваат на PayPerView. :tapp: Ужас се. Фала Богу што никогаш не се излажав и интернет од нив да ставам.

Едит:
Е, да, она што најмногу ме нервира: Кога и да се јавиш, забило што, оној кој ќе ти крене слушалка ВРСКА НЕМА за што зборуваш. Било да прашаш за канал, било да прашаш зошто нема кабелска... Увек како да живеат на Марс.

I hate CableTel. :)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Моментално 70 % од каналине на кабловскава телевизија ми се налик на нешто што би се добило ако си со телевизор со рачно праена антена во некое село на Шара.

Додуша тогаш само МТВ ќе ја фаќаш ама сликата претпоставувам дури и поуба ќе е :)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Taпа се во последно време. Ми падна брзината како да сум поминал лимитот веќе по 10 дена поминати од месецот а никој немаше дома тие денови. Значи појма си немаат овие. Ептен ке пропаднат ако вака продолжат.
Пропагаат, ова секој ден го слушам и од искуство ти кажувам, еден со друг незнаат во фирма што прават:pos2:

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
хх да знаеш дека и мене ми го направија истото..на 8 овој месец ја прашав..една особа од форумов:) и таа особа ми кажа дека до 8 иам напраено 9.86GB...што стварно не е ок..иако симнав некој филм(3 филма да бидеме поточни)..и штета што неможам предвремено да го раскнам договорот..ама ај ке се надеваме дека ке пропаднат и дека ке се ослободиме од нив:helou:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
море да им е**м мамата на овие од кејблтел. веќе е 2 во новиот месец, а сеуште немаат пуштено нови брзини! и сега сакам да гледам супербоул, а ми сецка стримингот...мамето нивно :nerv:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Пропагаат, ова секој ден го слушам и од искуство ти кажувам, еден со друг незнаат во фирма што прават:pos2:
Не си нормална :pos::pos::pos:
Инаку јас да ги пофалам, сабајле одма по налог дојдоа и средија се што требаше.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Не си нормална :pos::pos::pos:
Инаку јас да ги пофалам, сабајле одма по налог дојдоа и средија се што требаше.
Ова пофалбава и за мене важи??? :pipi:
Гарант си имала врски и дошле одма :pos2:

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
дали можам да го откажам нетот од кејблтел? ќе прават ли некои проблеми? некои дополнителни плаќања, или???

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Сигурно ќе плаќаш пенали, како и секаде.

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
ок, добро, ама дали тоа се плаќа одредена сума при откажување, и толку? или? зборот ми е, да не се плаќа после со месеци?

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Планирам да ставам и јас од CableTel моментално имам адлс и ептен е тиња.Може некој совет да кажете дали вреди да ставам? Дали е стабилен... ова она повеќе информации

Kajgana Shop

На врв Bottom