Што ви е најчудно во сонот?

Х

Ханзо

Гостин
Најчудни ми се чудните багови од типот: пиштоли ми се топат во рака, луѓе се појавуваат од никаде и исчезнуваат без врска, околината се менува...

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Па има доста чудни работи во сонот. Како на пример кога мислам дека пагам, и одма се будам. А многу ме нервира кога сонувам нешто убаво, и сега во најдобриот дел од сонот некој ме буди.

Член од
19 октомври 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
aneta:), не е проблемот што некој те буди кога сонуваш убаво, или пр. кога паѓам и се будам...
кога сонуваме нешто премногу убаво или непријатно стануваме емотивно активни. кога почнуваат да работат емоциите се возбудуваме, се зголемува мозчната активност (онаа импулсивната- свесната) и се будиме. имате нет, барајте "lucid dreaming"- ако не ме мрзи ке отворам и тема на оваа појава...

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Кога ми паѓаат заби, и ги чувствувам у устата... и после цело сабајле проаѓам пред огледало за да се осигурам дека не ми фали ниеден заб... :)

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Толку е сё логично, но кога ќе се разбудам... Толку е всушност нелогично што неможе никако да ми текне кое ми било објаснувањето во сонот.

Член од
21 октомври 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
еххе сонувањето па ми се има десено еден сон да го сонувам на делови т.е. една ноќ почнуцам па поминаува тој и после некоја друга ноќ пак истиот сон т.е.. иде некако како продолзеток на сонот. До сега мислам дека имам сонувано највејке 3 дела. Друго ми се има десено пред да станам околку 11 12 часот да сонувам една десавка дома каде што седам и јадам а сестрами и татко ми се караат нешо онака, и се деси тоа од кога станав само фората беше шо не се караа за истото шо сонуев. Чудно е и тоа кога паѓам од високо или ти иде страв или ти иде убаво и се будеш одма ехехе

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Najcudno mi e koga vo opredelni sonovi koga sum trgnat da odam nekade,nikako da stignam i postojano docnam a umiram od zelba da stignam i pred da stignam,sonot zavrsuva

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
најглупо ми е кога ми е најубаво и ке се разбудам.. и после сакам пак да продолжам со истиот сон а не може.. и чудно ми е кога нешто сум го сонувала ке се случи :)

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Чудно е тоа што баш на најинтересното се будам и тоа што никогаш не ги гледам луѓето во лицето.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Чудно е тоа што баш на најинтересното се будам и тоа што никогаш не ги гледам луѓето во лицето.
Е ова ме потсети да спомнам за лицата. Кога сонувам луѓе кои ги познавам, некогаш ги сонувам со сосема друг изглед, а некогаш воопшто не знам како изгледаат во сонот, само знам дека се работи за тој и тој.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
У последно време сонувам дека имам секс со една другарка. И тоа ми е стварно чудно (=

И друго чудно што ми се десило е еднаш сонував црно-бел сон. Страшно беше ептен. И сите сме сонувале случки кои подоцна истите се исполниле што е стварно чудно.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
најчудно ми е кога сонот е толку реален кога го сонувам:vozbud:, а толку глуп кога го кажувам:nesum:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
13
mene najchudno mi e toa shto vo nekoja situacija od realnosta dobivam chuvstvo deka veke ja imam pominata taa situacija, t.e sum ja sonuval

Член од
15 јули 2007
Мислења
105
Поени од реакции
3
Mene jancudno mi e custvoto na levitacija , se osekam kako dusata da mi go napusta teloto dodeka sonuvam :)
DA opisam kako : gi osekam gradite ispruzeni na napred ,glavata na nazad i poleka kako da izlavam od moeto telo , no najcesto se budam vedans sto sum nadvor od teloto i se custvuvam cudno :)
i si velam WTH!?
Ova ne znam kak oda si go objasnam :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom