Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Преку телефон може ли да се продолжи договорот,или само во салон?

Не го продолжуваш туку го обновуваш договорот. Мора да се оди во салон поради тоа што е потребен потпис и лични информации.

јас се јавив на 080012345 и ми рекоа дека се било автоматски и дека немало потреба. а гледам дека на некои им рекле дека треба да се оди во салон и да се побара за зголемување на пакетот. господ знае по кои правила се водат и овие на t-home. :pos:

јас имам договор направено од пред нова година и сеа треба ли да ни се јавувам за да го дуплираат нетот ели не некој да не знае

јас имам договор направено од пред нова година и сеа треба ли да ни се јавувам за да го дуплираат нетот ели не некој да не знае
се шалиш??????????????????????????????????
на истата страна кај што е твоето мислење го пишува ова

- Корисниците кои склучиле договор во март 2010 година или подоцна, автоматски ќе добијат зголемување на вклучениот сообраќај.

Леле, сега имам пакет од 250 гб, а јас торшам 50гб! :pos: Сакам да може да се мигрира во друг пакет и преку телефон, не ми се иде до некој салон и да потпишувам глупости! :) Ништо деновиве ќе менувам пакет, немат друго чаре. :pos:

Леле, сега имам пакет од 250 гб, а јас торшам 50гб! :pos: Сакам да може да се мигрира во друг пакет и преку телефон, не ми се иде до некој салон и да потпишувам глупости! :) Ништо деновиве ќе менувам пакет, немат друго чаре. :pos:
Кажи ми јузер и пасворд и ке ти помогнам да ги потрошиш и останатите 200 гига :pos2:

Само ти изрази желба јас и GucciMane ке те посетиме :pipi:

101.jpg

Dali nekoj moze da mi kaze koj ruter od T-home e podobar za wirelles internet za domasna upotreba: Speedport W503V (beliot sto sedi ispraven) ili THOMSON ST780 (crniot, legnat so antence)
Vi blagodaram za pomosta

јас имам desktop, брат ми laptop
имам speedport, сме немале никакви проблеми

за thomsonот не знам ама сум слушал поплаки

како и да е, 2та треба да се ок, не се замарај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom