- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 306
- Поени од реакции
- 11
Да не има премиум.и мене ме интересира ова
еве кај мене со премиум:
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 739 / 15.004
А тоа се гледа во рутерот.
Да не има премиум.и мене ме интересира ова
Имам Thomson модем/рутер а ова може да се провери во Broadband Connection опцијата во менито лево. Имам пакет Call & Surf Comfort + и до сега мислам дека имав 12Mbps download а сега гледам е 14, но не сум проверил одамна па може и не е ова некоја новост ама за мене еЗлато кај го примети тоа ???
Отсега по надминување на лимитот брзината ќе биде 256/256 наместо досегашните 64/64.мене друго ме интересира. корисник сум на MaxADSL 30. лимитот е 30 гига и коа ќе го потрошев брзината паѓаше како dial-up. денес откако го потрошив гледам оди и со 30 килобајти во секунда. дали и ова се новости?
Симнувај до 60гб слободноПакет 3макс комфорт 30гб
Остварен сообраќај за корисничко име (Баже) заклучно со 27.02.2011 14:44:
Сообраќај ( upload + download ): 32459,15 MB
моментално симнувам торенти со брзина од 800кб/с... да не го урочам,нека продолжи вака
Отсега по надминување на лимитот брзината ќе биде 256/256 наместо досегашните 64/64.
Imash navistina 10mbps, ili go imash toj paket samo?Што пакет имаш бе? Јас за 40 евра имам 10мбпс, 150гб и неограничени разговори Се утепав од зборење во странство, дневната мислам како телефонска говорница ми е, само доаѓаат бабиве да ѕвонат по роднини...
истото и кај мене. имав MaxADSL 30, надминав лимит и сеа иде со 30 кбпс download, a надевам се дека од нареднио месец ќе си стојат на зборо и ќе ни зголемат на 60 гбмене друго ме интересира. корисник сум на MaxADSL 30. лимитот е 30 гига и коа ќе го потрошев брзината паѓаше како dial-up. денес откако го потрошив гледам оди и со 30 килобајти во секунда. дали и ова се новости?
истото и кај мене. имав MaxADSL 30, надминав лимит и сеа иде со 30 кбпс download, a надевам се дека од нареднио месец ќе си стојат на зборо и ќе ни зголемат на 60 гб
од t-home:шооооо? ќе ни зголемеле лимит на 60 гига??? од каде оваа информација ако добро те разбрав?
10 ми е пакетот нормално Реално добивам нецели (скоро) 9мбпс на торент. Нормално е да има губитоци.Imash navistina 10mbps, ili go imash toj paket samo?
I jas istiot paket go imam (t.e. posledniot, najskapiot ), ama koga kreva nad 8 nekogash, zhurka si pravam, a nad 1000 (iljada) pati sum se javil, ama ne be, dzabe.