Пакетот е ок посебно ако многу збориш на телефон ќе заштедиш. Брзините се до тие граници обично се нешто под нив а ако користиш дома wlan значи wireless lan брзината може да ти биде драстично помала од таа ама на крај се зависи за што најмногу користиш нет и со тоа се прави разлика колку тоа ќе се осеќа.Искуство со Call & Surf OPTIC пакетите?
Дали е стварно таа брзина на нет и колку е стабилна врската?![]()
Првото не еКористам 3max start со 15GB. Не ми е доволно тоа денес ги потрошив ми падна брзината и многу се нервирам. Дали е можно да ми троши покерот на фејсбук, оти играм по 2-3 саати дневно, или пак некој од дома тајно гледа порничи???????? :pos2:
Значи можам комотно без размислување да го зеам пакетовПакетот е ок посебно ако многу збориш на телефон ќе заштедиш. Брзините се до тие граници обично се нешто под нив а ако користиш дома wlan значи wireless lan брзината може да ти биде драстично помала од таа ама на крај се зависи за што најмногу користиш нет и со тоа се прави разлика колку тоа ќе се осеќа.
ја се чудам па кој му е к... на интермеци кога имале они проблем, имам 3мах плус и ми истекува на 24март и не планирам да го продолжам што е мног многу е 3000 месечно, па идам на каблетел пошто промоцијата важи до 15феб.Нетов е ужас вечерва, т.е торентиве не ми мрдаат повеќе од 60kB/s, а на speedtest.net ми покажува дека имам 4,8MB/s so 400k upload. Само до мене е работава или некој друг има ист проблем? Да не прават некои глупости пак кретениве од Т-хоум, изгледа сакаат да им избегаат сите корисници по кабловскиве :nerv:
Заради тебе го јадат овие над тебеКај мене нема проблем со брзината пакет имам од 15 гига а имам спуштено над 40 гига и уште лета нетот.
ѕвер!Се јавив и ми се заблагодарија што им пријавив глобален проблем. Утре од 8 сабајле ќе сределе.
Инаку истиот проблем го имам и јас. :/
сабајле леташе сеа еве пак со 100 иде,Имате поминато лимит или ? Тие што не ви шибаат торентите?
Еве го пак ме јебе, од замунда нејќе ни да почне...
И кај мене е така. Не сум проверувал колку иам потрошен лимит едно 5 месеца.Кај мене нема проблем со брзината пакет имам од 15 гига а имам спуштено над 40 гига и уште лета нетот.