ми требаат за портал нешто како кајганава што е или подобро нешто како јаху...Ако ви потребат Template за Joomal,само кажете за што од прилика
фала однапред:smir:
ми требаат за портал нешто како кајганава што е или подобро нешто како јаху...Ако ви потребат Template за Joomal,само кажете за што од прилика
може и мене да ми пратиш ПП ако добиеш?ми требаат за портал нешто како кајганава што е или подобро нешто како јаху...
ај мене кажете ми...На насловната страна имам само 4-5 вести ,, сакам повеќе а не да одат на наредна страна, како да го направам ова , има ли врска со темплејтот?
На Кајгана е од нив правено А јаху не користат joomlaми требаат за портал нешто како кајганава што е или подобро нешто како јаху...
Сакаш да кажеш дека Кајгана е Џумла?На Кајгана е од нив правено А јаху не користат joomla
додека размислувате за банирање и од-банирање...знае некој каде беше подесувањето да има повеќе вести на насловна...?ај мене кажете ми...
знаев кај се прави ова али немав чепнато 2-3 месеци и имам заборавено:kesa:
бтв мамбо имам инсталирано али слично е ко џумла...скоро исто
a кајгана џумла е?На Кајгана е од нив правено А јаху не користат joomla
Кајгана е рачно правен портал.. знаеш, од оние што се правеа пред да излезе Joomla и секој 10-годишник да може да си направи свој портал?па што користи кајгана?