Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
ајде беее, ако немало нет ја треба да шетам надвор ко улав и да праам нешо шо не сум праел со години??:wtf:

идеш у трафика и им бараш Малборо они ти викаат абе остај Малборо еве ти Карелија боље е.

да ги тужиш е апсурд, нормално одма ќе ти ја одбијат тужбата, нит си некоја голема компанија па да ти ја закочило работата во тој период, по која основа ќе тужиш, немав два часа нет и неможев да привршам со маструбацијата :toe:
па тогаш зашто дигате толкава галама,кога и самите знаете дека НИШТО НЕМА ДА ПОСТИГНЕТЕ СО ТОА:toe:
убаво си напомена еден погоре-зар ќе пропуштиме ваква шанса за да го искењаме телеком:pos2:само пазете да не ве запече г'зот од толку кењање

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Потрошив денес 23 гига,имам 15
пред малку го дисконектирав нетот и пак го конектирав
уште брзината на download ми е 300-400 кб/сек ?! :)
зошто не се успорува?

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
зошто не се успорува?
не прашуј туку симнувај

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
симнувам :)
од сабајле од 2 саат па до сеа хх
едно прашање само-може ли да стигне поголема сметка ако повеќе го надминам лимитот?

Ке ми одговоре ли некој дали се доплаќа и колку се доплаќа ако го надминам лимитот??
некој зборат 50 ден од гига,точно ли е ова?

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Зависи кој пакет го имаш, отвори на нивната страна најди го пакетот и кликни детали, ќе видиш подоле дали се доплаќа или брзината се намалува на 64 / 64 Kbps (download/upload)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
симнувам :)
од сабајле од 2 саат па до сеа хх
едно прашање само-може ли да стигне поголема сметка ако повеќе го надминам лимитот?

Ке ми одговоре ли некој дали се доплаќа и колку се доплаќа ако го надминам лимитот??
некој зборат 50 ден од гига,точно ли е ова?
Се доплаќаат 500 ден за секој надминат 1 GB па рачунај колку ќе ти биде сметката :baeh:

Шала на страна, ништо не се доплаќа, симињај колку можеш, иначе финтава ја правам секој месец при крај со плус 25 гига за 12 саати додека да ресетираат конекција :vozbud:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Се доплаќаат 500 ден за секој надминат 1 GB па рачунај колку ќе ти биде сметката :baeh:

Шала на страна, ништо не се доплаќа, симињај колку можеш, иначе финтава ја правам секој месец при крај со плус 25 гига за 12 саати додека да ресетираат конекција :vozbud:
Конекцијата ја ресетирав од преска 3 пати,ама пак не е спор
а веќе направив 25 гига...

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Конекцијата ја ресетирав од преска 3 пати,ама пак не е спор
а веќе направив 25 гига...
ок де, многу пати им се дешава да им блокира бројачот на наше огромно задоволство :wink:

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
зошто не се успорува?
цеди ги ич не прашувај,нема доплаќање без гајле

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Што е проблемов последниве денови со интернетов?
Вака никогаш не било, ептен е спор, повеќе пати паѓа. Збеснав веќе, не се можи вака.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Едноставно се дисконектира. Сијаличките не покажуваат ништо (сите си светат нормално, зелено) меѓутоа интернетот се губи.
Од пред една година купив и УПС уред за одржување на напонот и од тогаш немав никаков проблем, меѓутоа последниве дена како никогаш до сега ептен заебава, кочи, се дисконектира итн.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
А спушташ во моментот кога кочи??

Имаш макс тв и е уклучено тогаш??

ТОа ме интересираше дали мора да исполни услови некој за да прави така.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Компјутерот ми е 24/7 уклучен и спуштам или пак сидувам (торенти) во секој момент.
Макс тв немам.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Пробај исклучи торент и види дали има разлика.

Kajgana Shop

На врв Bottom