Омилен кафиќ - кафуле со најдобар ентериер

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
како можев... форца мобимак-наибоље. точка.

Serpico напиша:
Дали има различен ентериер во двата делови на кафиќот или ми направи чаршиски муабет сега?

За да знам како да постапам понатака :)

Pa enterierot im se razlikuva pomalku iako e prilicno "shundest" i na obete strani,megutoa vpecatok e deka Tabu sepak e "tracarsko" caffe so SDSM-ovska podloga vo koja ne zaboravile da gi izdvojat malku posakuvanite gosti od poraneshnata opozicija a sega pozicija na vlast.Toa beshe barem za mene prviot vpecatok zoshto sum navistina expert za enterieri i exterieri vo ugostitelski objekti.Sega site znaat deka vo Prilep kaficite se delat po partijska linija.

19(деветнајска) на Горан Пандев Струмица

ABC напиша:
Pa enterierot im se razlikuva pomalku iako e prilicno "shundest" i na obete strani,megutoa vpecatok e deka Tabu sepak e "tracarsko" caffe so SDSM-ovska podloga vo koja ne zaboravile da gi izdvojat malku posakuvanite gosti od poraneshnata opozicija a sega pozicija na vlast.Toa beshe barem za mene prviot vpecatok zoshto sum navistina expert za enterieri i exterieri vo ugostitelski objekti.Sega site znaat deka vo Prilep kaficite se delat po partijska linija.

Eксперту, кажи ми како ги издвоиле? Ентериерот во еден кафич е блоковски поделен?! Едниот дел е плав, а другиот портокалев? Во едниот има маси и столови од бамбус, во другиот од отпад?

Ако сакаш да вметнуваш политички досетки - немој. Ако сакаш експертизата да ја споделиш со нас, повеќе од добредојден си.

Се разбираме ли?

ABC напиша:

Опседнут.

Мамас во Скопје. Прв пат кога влегов бев фасциниран од ентериерот и со неколку исклучоци кога навремето си мислев како би изгледал кафич по мој ќејф беше многу слично на Мамас. Срдечно го препорачувам преку ден е лајт-џезерска атмосфера навечер има свирки амбиентот е одличен.

Пјаца, Казабланка (сеа може веќе не, порано спиев таму), Хемингвеј, АМГ, Бенетон.. све се у центар тие.

Ама едно место ми е врзано за срце... СТРИП КАФЕ на ќошот подоле од Пјаца. Ентериерот е онака, ништо посебно ама ја има таа топлината што ми е пресудна. Башка најбоље дел, компјутерче, внатре 15 000 песни, Винамп, стискаш Ј (мислам на џамп ту фајл) си монтираш песниче музиче какво сакаш никој ништо не ти збори.. супер ми е таму.

betogrozdanov45 ziti enterierot u Kazablanka.. I ja dremam tamu stalno zaso e onaka casual i ima dobri luge.. Ali ako lici na neso enterierot NEZNAM.. Tapa e.. Ni boi ni niso iskombinirano :D

kaficite na kej nikoj ne gi spomna???
inace mene najubav mi e Piazza

Е, добро, мое омилено место (со најинтересен ентериер) е као ресторанче, а не кафуле, али опасно е! Се вика Rainforest Cafe и унутра изгледа као жунгла, со аквариуми со неон светла со егзотични риби, звучни ефекти од крици од животинките што живеат по тие места, ѕидовите се како карпи со водопади и со лијани по нив.......breath taking

Еве сликички

4tp5n5d.jpg

6apnqee.jpg

6g8oen8.jpg

4zbjamr.jpg

4pjvayx.jpg

Блу кафе Marine во ГТЦ. Ми се допаѓа морнарскиот стил во кој е уреден кафичот, оригинална идеја.:)

Mene Mon Ami mi e najbolji.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom