RadE_Strongest
Field Marshal
- Член од
- 31 март 2009
- Мислења
- 665
- Поени од реакции
- 334
оваа цена е за старата теретана во АРМ..800 denari mesecno.
а ние збориме за новата Magnus кај подвожњакот!
оваа цена е за старата теретана во АРМ..800 denari mesecno.
Клекови прај си, со нив се работи. А за трицепц прај склекови, ама рацете стави ги потесно.:helou:хммм..морам да ги зајакнам рацете, т.е. бицепс и трицепс..(така беа нели??) е, кажете шо-како, со тегчиња ако може, склекови нешо, дома да праам...да не идам до теретана...
Да не праам реклама, ама најевтино ти е во еден магацин горе накај патот за припор од лева страна, имаат сваштарии, повеќе е облека ама имаат и некои справи и тегови, сум бил одамна и баш заприметив дека далеку поевтини им се од овие по другиве "градски" продавници. :smir:Abe znae nekoj od kade moze da nabavam tegcinja i koja cena otprilika?
Абе што ќе ти се тие тегчиња?Оди вежбај си во теретана.Кога ќе почнеш да дигаш по повеќе од тоа што го имаш што се ќе купуваш килажи или нови тегови ќе трошиш пари за безвезе.Или ако не можеш да одиш во теретана импровизирај!Abe znae nekoj od kade moze da nabavam tegcinja i koja cena otprilika?
Jас вежбам во домашни услови и импровисирам со тегови.Abe znae nekoj od kade moze da nabavam tegcinja i koja cena otprilika?
па не значи ако пиеш протеини дека не смееш да пиеш алкохол и да пушишИии многу забегувате бе со овие ствари.. Не бе ми се ебаа филмот вака. Е шо ако идам у такво нешо ни пиење, ни пушење, ни нишо?
Мене ми е мерак али онака колку да тепам време али незнам многу со протеини ова она муабети шо знам
Разор,можеби за протеин не пречи,ама не е добро во претерани количини,но сепак кај креатинот алкохолот може да направи заебанции,од типот да не делува креатинот.....па не значи ако пиеш протеини дека не смееш да пиеш алкохол и да пушиш