А што ти требат на тебе мускули,или слабеење.Abe ja poseti li nekoj www.fitnessmk.com da mi kaze koja sprava da si ja kupam.
Која фирма се креатинот и гејнерот и што цена ги купи?Конечно зедој и гејнер и креатин. Очекувам резултати.
Синоќа еден "билдер" ќе се задавеше кога му кажав дека зедов креатин....не му замеравам...толку е информиран (за жал многумина се како него).
Брат, размиси два пати шо праиш, иде ЛЕТООООО! а ти си земал суплементација за маса (зимски период), сигурен си дека е вистинскиот момент за Гаинер и Креатин?!?!?!?!?!?!?! Сигурно нејќеш мрсен да одиш во Јуни, или сакаш?Конечно зедој и гејнер и креатин. Очекувам резултати.
Синоќа еден "билдер" ќе се задавеше кога му кажав дека зедов креатин....не му замеравам...толку е информиран (за жал многумина се како него).
Абе имам 70 кг....далеку сум од мрсен.Брат, размиси два пати шо праиш, иде ЛЕТООООО! а ти си земал суплементација за маса (зимски период), сигурен си дека е вистинскиот момент за Гаинер и Креатин?!?!?!?!?!?!?! Сигурно нејќеш мрсен да одиш во Јуни, или сакаш?
Абе се ОК, ае поминува некако 70кг ако имаш(се надевам дека имаш и солидна висина), како и да е од еден гаинер и креатин нема којзнае колку да те променат , ама ако ти е прв пат ќе имаш солидни резултати, посебно ако не си во можност да внесуваш Јагнелихидрати преку исхрана(сега со гаинерот ќе те види Господ). Ама запамети ќе се напуниш значително со вода ќе се надуеш како балон со овие препарати, а надуван и нее баш некоја форма на која се палат пичките во лето, обично лето се исфрла водата и се дефинираат мускулите ти малце си задоцнил али нема везе ако си почетник немаш гајле, цепај. :smir:Еве слика....
.
Абе имам 70 кг....далеку сум од мрсен.
189 сум висок...малку ми се 70...премалку.
80-85kg ..,Колку е идеална тежина за 190 см висина ?
пс:Ако рече некој 7х ... ке се фрлам =(
Неможе идеална тежина да се каже,ако си стегнан може и да си 100кг да си крупен,а може на 100кг ако си кашав да си ко вреќа...Колку е идеална тежина за 190 см висина ?
пс:Ако рече некој 7х ... ке се фрлам =(
Пфф ме уплаше, ќе ти викав за анорексија да се прегледаш :pos2::pos2:Леееј...сум пишал 189...лапсуз...179 сум висок.