Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не би ти препорачал секој ден бидејќи на мускулот му треба одмор,за да се регенерираат мускулните влакна.Така да оди преку ден.Јади повеќе пилешко,ориз,јајца,кикиритки,бадеми,зеленчук,бидејќи си сеуште почетник верувам дека уште сега нема да зимаш сумплементи но добро би било да си земаш еден Веј Протеин и декстроза.Ако не сакаш или неможеш да земаш Веј земи си декстроза 150ден кг.е пиј ја после тренинг околу 30,40гр.за енергија,но ако неможеш да најдеш декстроза ќе си купуваш суво грозје.
Исто така се сложувам со Синдикат, исхраната ти е 90%,а тренингот само 10%.
Поздрав
Fala mn i na dvajcata sepak jas ke idam uste eden mesec taka 3dena vo nedelata pa zdravje od sledniot mesec ke idam sekoj den nego moze li nekoj da mi dade nekako raspored neso za ishrana deka ishranata e 90%:uvo:
процитав во другиве постови за декстроза што е тоа и каде мозе да се купи
:nesvest:
Чист шеќер е, во аптеки го има и не ти треба. Јади банани, суво грозје, мед или шо било благо нешто.
Друже тој пак нека си јаде мед суво грозје и банани,но после тренингот мислам дека е најдобро декстроза.
Па добро, зборот ми е дека не е неопходно до толку чисто да ги прима јаглехидратите, сепак не е професионалец.
a ke mi smeta li ako idam ponedelnik sreda i petok na kik boks a vtornik cetvrtok i sabota vo teretana
a ke mi smeta li ako idam ponedelnik sreda i petok na kik boks a vtornik cetvrtok i sabota vo teretana
Претходно "Kifla" напиша дека не било добро да зема дечкото протеин на 16 години. Па и да зема на 10 години не е штетно дај не треси глупосто. И каква врска има тоа сто биле коските во раст со протеините ? ццц па секој ден внесуваме протеини преку шо се во исхраната.
Претходно "Kifla" напиша дека не било добро да зема дечкото протеин на 16 години. Па и да зема на 10 години не е штетно дај не треси глупосто. И каква врска има тоа сто биле коските во раст со протеините ? ццц па секој ден внесуваме протеини преку шо се во исхраната.