отидов да к`снам леб и нутела :pos2:Ако сте од оние фитнес /билдинг / бицепс/ трицепс / стомачни.... фрикови и сте горди на својата форма, не мора да го гледате овој клип оти ќе се разочарате и веднаш ќе изедете кило леб/ ајвар / калап сирење / прасе / тегла нутела.... И ќе дремнете на раат.
ех неможе да се споредуваме ние со него, тој 100% вежба од 15 години, цело детство на улица, Gangsta лајф тоа еГЛЕДАЈТЕ ГО ОВА!! лудило! каква сила е оваааааааааа...
а не ние, тегчиња у теретана... ццц =) ама ок, така почнал и он, а и плус црнец е. таква им е генетиката =)
воведните зборови за видеово:
отидов да к`снам леб и нутела :pos2:
Стомачните се најпроблематични за обликување на бодибилдерите,особено долните.Не треба да имаш ни грам сало,вежбај ги секој ден само не претерувај бидејќи им треба одмор на мускулите за да се обноват мускулните влакненца.ПоздравВреме е да почнам со стомачни.....совет? Да ги вежбам на 3 дена како што ги вежбам другите вежби или поинтензивно. Немам уште стомак....70кг сум.
ќе земеш со протеини за маса да зголемиш и ке внимаваш да не јадес мрсна и пржена храна, а протеинчиња обавезноЕдно прашање до поискусните... Одам теретана редовно (единствено последниве две три недели не бев од здравствени причини) 3 пати неделно, и во фаза на поправање сум (190/75 сум, не сум ептен слаб а сакам барем до 80 да качам). Е сеа, страв ми е гледајќи други примери килажата само во предело на стомако да ми се бувни!
Шо треба да се напрај за да се поправам рамномерно низ цело тело вежбајќи редовно? Или само по себе си иди то?
А најефикасни вежби за стомачни кои се? (за домашна употреба )Стомачните се најпроблематични за обликување на бодибилдерите,особено долните.Не треба да имаш ни грам сало,вежбај ги секој ден само не претерувај бидејќи им треба одмор на мускулите за да се обноват мускулните влакненца.Поздрав
И мене ме интересира тоа... Мора да почнам пак да вежбам, ептен сум се запуштила! Летоска имав 48, сега имам 52 И се ми е во стомак.А најефикасни вежби за стомачни кои се? (за домашна употреба )
Najprakticni se crounc-ovite,za gorniot i sredniot red na stomacni.Mozam da probam da objasnam , ali pokasno..И мене ме интересира тоа... Мора да почнам пак да вежбам, ептен сум се запуштила! Летоска имав 48, сега имам 52 И се ми е во стомак.
Пробај... И покасноNajprakticni se crounc-ovite,za gorniot i sredniot red na stomacni.Mozam da probam da objasnam , ali pokasno..
Друго решение нема? За мрсна и пржена океј, ама сепак не би пиел протеини, сепак не сакам многу голема килажа да наклам, како шо реков 7-8 кила сакам да наклам... Шо храна да конзумирам т.е шо содржи протеини? За јајцата знам дека содржат, нешто друго?ќе земеш со протеини за маса да зголемиш и ке внимаваш да не јадес мрсна и пржена храна, а протеинчиња обавезно
Грешка си друже, можеби Мики е стварно звероња,лудница,громови и е стварно многу ехтра. Ама моментално нашиот шампион е Зоран Колевски:
Доста се палите на овие црнчугите,еве го нашиот шампион во тешка категорија...