¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Јас на точак по 8-9 прам
(neame орбитрек) ама на тоа лесното оти ако одам на потечко ниво ептен мускули ке ставам на нога а нејкам ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
на точак/орбитрек се обликуваат, не се става на мускул... сепак се слабее на овие справи. така да, стави слободно појако. јас орбитрекот го возам на 8/10 а при крај кревам на 9/10.Јас на точак по 8-9 прам(neame орбитрек) ама на тоа лесното оти ако одам на потечко ниво ептен мускули ке ставам на нога а нејкам
![]()
Каде одиш, на која теретана ?
Јас кај Емка, долу има теретана, ако некогаш ти текне јави ми се бројот ми го имаш, после вежбање да се напијемо по една лИмУнада :baeh:Позади Маестро кафичот.
неденес ќе пробам рекорд да си кршам, 10км на орбитрекот
ке известам дали сум успеал![]()
тачно =)... од протеините е тоа всушност =)уфффф од тие амино ко ќе прдниш на пцојсани кинези смрдит :jaj:
никој???епа тогаш,кажете им го оној форумот за боди билдинг шо е,ај некој поискусен,ако може да пише нешо за ВЕЖБИ ЗА ГРБ,(разбравте нели??),иам проектна у школо за тоа,
мораш после јадење бар саат одмор па после теретана. преморувањето е тука пошто рано стануваш + школото исцрпува исто и учењето, па енергијата ти е намалена. можеш, на пример, да намалиш на килажа, односно да креваш помалку од вообичаено или да земеш креатин, дава многу на сила, се осеќа. исто хидрати пред тренинг треба. можеш и 1-2 банани пред тренинг(енергија даваат).Da ve prasam nesto. Vezbam vekje skoro 2 meseca, i zadovolen sum, ne deka imam kojznae kakvi rezultati, no sepak ima razlika. E sega mi se slucuva mnogu cesto, mnogu brzo da se premoram. Koga sum vtora smena na skolo, odam peski do doma za 30tina min, jadam, i trgnuvam pak na teretana, pak 20tina min. Znam deka ne e dobro da se jade pred vezbanje, no jas nemam jadeno od 3 saatot, pa nemozam da izdrzam.
Sakam da ve prasam, ako moze da mi dadete nekoj sovet za poenergetska hrana, da vidam dali mi e do ishranata.
*izvinete sto ne pisuvam na kirilica, kompjuterot ima problem nesto![]()
мислам беше стероиди.ком.мкникој???епа тогаш,кажете им го оној форумот за боди билдинг шо е,
Муце, земи си две бананчиња во ранецот.Da ve prasam nesto. Vezbam vekje skoro 2 meseca, i zadovolen sum, ne deka imam kojznae kakvi rezultati, no sepak ima razlika. E sega mi se slucuva mnogu cesto, mnogu brzo da se premoram. Koga sum vtora smena na skolo, odam peski do doma za 30tina min, jadam, i trgnuvam pak na teretana, pak 20tina min. Znam deka ne e dobro da se jade pred vezbanje, no jas nemam jadeno od 3 saatot, pa nemozam da izdrzam.
Sakam da ve prasam, ako moze da mi dadete nekoj sovet za poenergetska hrana, da vidam dali mi e do ishranata.
*izvinete sto ne pisuvam na kirilica, kompjuterot ima problem nesto![]()