Grey's Anatomy

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Имам гледано неколку епизоди....Добра е серијата...:wink:

Член од
28 јануари 2009
Мислења
49
Поени од реакции
4
Пазете, spoiler. :)
Мередит мислам дека ќе преживее зашто гледав едно клипче од свадбата на Кристина и Бурк, а Мередит е таму.
Само не знам што беа тие двајцата на крај, едниот во црно, другиот во бело. :)
Тој во црно е полицаецот што загина кога ја деактивираа бомбата на тој застреланиот во градите кога ја извадоа експлодира а тој во бело е Дени на Изи. Ј аимам гледано скоро цела следна сезона Мередит ке преживее без никакви последици, ке ја види и мајка и во тој меѓупростор живи - мртви и кога ке ја вратат Мередит ке умре мајка и. А Кристина и Бурк нема да се земат, мислам дека тој нема да дојде што е и нормално бидејки сакаа да го избркаат од серијата поради коментарот кон актерот T.R. Night кој инаку е хомосексуалец го нарекол некако на доделувањето на некои награди и ја расипаа работата а на местото на Бурк ке дојде докторката кардиохирург која го правеше операција Дени итн.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Па нормално дека ќе преживее Мередит мислам хелоу главна улога е и има уште 2-3 сезони за глумење :icon_roll
:)

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Јас од пред 5-6 епизоди почнав да ја гледам.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
На почетокот не и обрнував внимание, ама сега редовно ја следам и научив многу работи, башка кога ќе видам колку им се комплицирани животите, си се тешам со моите обврски и проблеми:wink:
Таман ми доаѓа во вторник после Очајни...:pipi:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Знаев бе дека ќе преживее, не смееше да не преживее.

П.С. Едисон е најубава и ја лофкам!

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
A da ne zne nekoj kaj mozam da najdam prevod na 14 epizoda od 5 sezona???
Нема никаде сеуште.Има излезено само англиски превод за оваа епизода ама тоа не би ти помогнало бидејќи серијата е на англиски јазик :) Стрпи се за некое време ке има :wink:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Grey's anatomy остана без глумци. James Pickens глумецот кој го глуми шевпт на болницата кажа дека ќе си оди од болницата. Но тој не е единствениот земено во предви и дека акторите кои ги глумат Изи и Џорџ исто најавија дека може да си отидат до крајот на годната. За Џорџ речиси сигурно, но за изи сеуште се преговата.

Член од
28 март 2009
Мислења
49
Поени од реакции
2
Најубавата серија EVER! Ептен ја сакам серијава, немам досега ниту една епизода пропуштено... Иако новите сезони неможат да ги заменат старите, зошто првите сезони беа најубави... Ама досега најубава вчерашната, т.е кога требаше да се земат Кристина и Бурк, можеби најдраматична досега...

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.402
Поени од реакции
590
Имам една дилема :nesum:
Во Петок е финалето на сезона 5 и , нормално ќе има две епизоди :helou:
А гледам сега дека за ноќеска т.е утре (среда) е најавено дека ќе се емитува прва епизода од 6 сезона http://www.tvcountdown.com/ :nesum:
Некоја грешка е , или ...
Знае ли некој , пошто ми е многу битно да видам дали ќе се земат децата :helou:

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Имам една дилема :nesum:
Во Петок е финалето на сезона 5 и , нормално ќе има две епизоди :helou:
А гледам сега дека за ноќеска т.е утре (среда) е најавено дека ќе се емитува прва епизода од 6 сезона http://www.tvcountdown.com/ :nesum:
Некоја грешка е , или ...
Знае ли некој , пошто ми е многу битно да видам дали ќе се земат децата :helou:
Иако сега ја гледам третата сезона на компјутер, можам да ти гарантирам дека 6 сезона ке започне со емитување на почетокот на октомври или крајот на септември. Скоро со сите серии е така.
А имаше грешка и со Очајни Домакинки, дека 22 епизода од 5 сезона е крај на серијата, изгледа не знаеле за двочасовното финале :pipi:

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Каков крај на 5. сезона! Само шо ги догледав последните 2 епизоди од 5. сезона.... :vozbud:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.402
Поени од реакции
590
Каков крај на 5. сезона! Само шо ги догледав последните 2 епизоди од 5. сезона.... :vozbud:
Крај , тапа ...
Ти гарантирам дека Изи и Џорџ ќе преживеат , или пак барем еден од нив . Ова во последните моменти од последнава епизода беше типчно за овие серии , да не држат во неизвесност до почетокот на следната сезона :toe:А може и не ги продолжиле договорите , па на ваков начин си одат од серијата ?!?
И децава (Мередит и Мекдрими) пак не се земаа ... штета :pos2:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Крајот на 5-тата сезона, според мене најемоционален момент од серијава (за они кои не го гледале):

Kajgana Shop

На врв Bottom