Кабелски интернет, предности, штети...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ништо... Направив во device menager све како ми кажа и пак истото. сент прави а ресивд -0...А вика Дека има интернет во мрежата...
Сигурно си на Кејблтел. Јави им се нека ти пуштат за уште еден компјутер тоа стипсите...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Сигурно си на Кејблтел. Јави им се нека ти пуштат за уште еден компјутер тоа стипсите...
Не брат од охрид сум така да не сум на кејбл тел али овие поголеми стипси се.3 години најредовен корисник и плаќач им сум и кур ташак си играат.(за да се земе пари дури и на 30 -31 ви идат за тоа не ги трпи срце а да направаат услуга цело време се зафатени) Сега им се јавив и ми викаат деновиве ке поминеле...:kesa:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Не брат од охрид сум така да не сум на кејбл тел али овие поголеми стипси се.3 години најредовен корисник и плаќач им сум и кур ташак си играат.(за да се земе пари дури и на 30 -31 ви идат за тоа не ги трпи срце а да направаат услуга цело време се зафатени) Сега им се јавив и ми викаат деновиве ке поминеле...:kesa:

Brat me interesirat ako znes, kolku pari e najgolemiot paket od kablovski internet kaj vas?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ама што е супер у пм. Да беше супер сите тука немаа да се жалат туку ке пишуваа пофални зборови.
Evo kaj mene e super brz i se dr,mi otvarat youtube brzo ,facebook i se dr, 550 ден е paket od 15gb i samo deneska nesto kuznet so mu stana ne mozam da vlezam na stranata na sajtot za da si vidam kolku net imam.xD:icon_lol:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.029
Поени од реакции
1.517
Оф-топик

Приклучен сум на Телекабел од неодамна, кај треба да го најдам јузернејм и пасвордот за да можам да проверам колку сум потрошил?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Оф-топик

Приклучен сум на Телекабел од неодамна, кај треба да го најдам јузернејм и пасвордот за да можам да проверам колку сум потрошил?
Јави им се, и ќе ти побараат конто број, кој се наоѓа на телефонската сметка, за да ти кажат пасс и да ти стават/променат лозинка (барем оваа процедура е со т-хоум)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Јави им се, и ќе ти побараат конто број, кој се наоѓа на телефонската сметка, за да ти кажат пасс и да ти стават/променат лозинка (барем оваа процедура е со т-хоум)
Врска си немаат една со друга фирма.

Оф-топик

Јави се во техничка поддршка, побарај да ти кажат корисничко име (ќе те прашаат за основни податоци).. лозинката веројатно ти е првите четири букви од презимето.

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
дали wireless рутерите д-линк добро фукнкинорираат на телекабел?:)

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
дали wireless рутерите д-линк добро фукнкинорираат на телекабел?:)
Секој бежичен РУТЕР функционира беспрекорно на секој провајдер - само нели треба да се подеси ... (е тука има разлики межу провајдерите али на ТК е најлесно)

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
Секој бежичен РУТЕР функционира беспрекорно на секој провајдер - само нели треба да се подеси ... (е тука има разлики межу провајдерите али на ТК е најлесно)

дека имам прочитано дека од оннет или т-хоум имале проблеми со длинк рутерите, па затоа прашав :)

Оф-топик

провери на тоа листот што е како договор нешто , што ти го дале коа си го ставил нетот сигурно ти го пишива, иначе јузерот е 4 бројки а пассвордот е првите 4 букви од презимето.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
kolku so vidov najgolemiot e od 100gb za 4000 den,mn be brat skapo.xD

Kajgana Shop

На врв Bottom