Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
Танга дефинтивно.90 посто од времето.Освен кога имам добиено,тогаш носам обични гаќи.
А бојата обично розева.

Боксерици, најкомотно ми е во нив. Има слобода малиот. :) Иначе ијам различни, од еднобојни до срциња, смајлиња и Шиљо. :)

Чат пат боксерици,чат пат гаќи...кога како..

Носам памучни бели гаѓи,може се комуњарски ама се похигиенски сигурно,сега има и како боксерки се направени...и вакви знам да носам ама понекогаш

Боксерици ...

Едноставно, високо ниво на удобност :vozbud:

кај можи да се најдат провокативни машки боксерки... дајте некој предлог...

Kaj maskite nemam nisto protiv ubavi gakicki, duri i poveke mi se svigjaat od zalepeni bokserici :je:
A za mene licno, sakam da si nosam bokserici, onie kade pola gaze ti e nadvor, tie mi se najsexy :pipi:

само LUXURY...наjважен дел од облеката кога знаеш самата колку си хот под облеката...супер позитивни емоции..

дури и во тренерки и патики да сум...секогаш луксузен долен веш со бренд....

Тачно, никад се незна...

Него, јас носам боксерици и чат пат ѕивра. Исклучиво волнена. Црвена.

Ja si nosam obicni gakjicki ne mora da se beli moze da se i vo boja dodusa mislam deka gi imam vo ekoja mozna i nemozna boja, tanga nosam samo za specijalni priliki (za pred covek) ne se udobni a inaku gi sakam i bokserkite ama nemam tolku mnogu od niv.

Ja si nosam obicni gakjicki ne mora da se beli moze da se i vo boja dodusa mislam deka gi imam vo ekoja mozna i nemozna boja, tanga nosam samo za specijalni priliki (za pred covek) ne se udobni a inaku gi sakam i bokserkite ama nemam tolku mnogu od niv.

:pos:

Него, преферирам бели со жолто-кафена декорација.

обични залепени боксерки.. . у нормал боја .. бели и тегет.. .имам и едни какко свилени... малце кич.. . подарок ми се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom