Брзо или бавно?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Какво е вашето возење?

• Брзо

Гласови: 40 51,3%
  • Бавно

Гласови: 7 9,0%
  • Брзо само кога морам

Гласови: 31 39,7%

• Вкупно гласачи
    78
ја нема да возам мн. брзо, освен во одредени ситуации кога тоа е потребно. а инаку ќе си возам колку што треба

Од 6то одд возам кола.сум возел многу пати доста брзо ама некоја среќа ме следи до сеа се неам повредено.иако ми се имаат многу работи десено.
Еднаш за малце ке изгазев човек,само не беше моја вина удрив во дупка и ми се изврте воланот, и еднаш иам удрено у бандера.
и од тогаш возам со нормална брзина од 40 до 80 но не и над освен ако е авто пат.
Сакам да возам брзо ама тоа не го практикувам во населени места само на аутопат

така да мој совет е да не возите брзо и кога морате зашто за 5мин порано или покасно да стигнете негде не вреди да се ризикува.

bama напиша:
осте не возам ама кога ке положам ка возам брзо иако не е сигурно :salut:
Којзнае дали ке ти дадат возачка??? Со ваков памет можно е и да ти речат дечко ти не си за возење кола :smir::smir:

Kaj mene zavisi od raspolozenie.Koga sum raspolozen vozam brzo bilo kade a koga ne sum raspolozen normalno.

Kaj mene zavisi od raspolozenie.Koga sum raspolozen vozam brzo bilo kade a koga ne sum raspolozen normalno.

невозам кола оти рано е,ама со моторчето,исто,зависи од расположение,ама јас обратно,коа сум нерасположена возам најбрзо и најлудо(до сега не настрадал никој оти сепак колку толку пазам:wink: ) а расположена коа сум,онака нормално си возам...ама никогаш бавно:wink:

15_8_211.gif

Брзо, но безбедно, без глупирање.
Кога некој со понова кола ми се влечка по автопат со 80 пред мене, ми иде да стиснам на гас и да му влезам у гепек.

Најдобар муабет.. Се обидувам да се придржувам на ова начело... сега, од време на време се лудува.. дари поради октани во крв, дали поради нервоза.. и се праат глупости ... (се крши некое Југо на пр :helou: )

Глупо е да имаш услови за “брза“ (стаено во наводници, пошто е релативна работа) вожња (пат, спремна кола, способност, концентрација), а да се влечкаш на пат... а, уште поглупо е да немаш услови за брзо возење... а да стискаш на гаста ко да нема утре (што, и не е така невозможно ако се понаша човек така на пат :toe: )

220 koa sum sam na ubav pat koa sum so nekoj drug normalno ... ako sum budala neka ginam sam drugi na dusha ne zimam

Па возам брзо само кога морам, кога ептен се брзам или на автопат, а вака не, некако страв ми е од пребрзо возење, 40-60 ми е средина некоја за во град.:helou:

Деновиве треба да полгам така да не можам баш да зборам од искуство ама и кога земав часови едноставно ме нервира кога возам со 40.За на отворен пат сигурно ќе одам барем 120.Значи ме влече брзината ама не мислам ни да претерам сепак брзини над 140-150 не се ни безбедни.

расположение пред се,и зависи каква музика ќе се погоди:)

Dobro e vreme na vreme da ja stegnis kolata, adrenalinot da se kreni malce :D:D, ama ne sekogas

Adrenalin Ride 4 sure.... Незнам шо ми е ама неможам полека да возам...:):):)

Уше неам возачка ама возам од пред некое време.Обично возам многу бавно по улици низ населба 20-30-40.Ако имам широк пат и без гужви ме тера да ја згазам малце.Ама со тек на време се повеќе ме тера.:)

Немам намера да возам многу 120 за убав пат е разумна брзина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom