Трикови со карти

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
АМ вакви имат на eBay. Можат да се нарачЕТ така? Да ви кажам нешто. Имам брачед шо ќе идит од Шведска и ко ќе е тој овде (Вторник) ќе нарачвиме од eBay некој работи за другарка му од АМерика ко ќе доаѓат да ни ги донесит. Е, сега ако се во можност и карти да донесат нема да ми е проблем....:)

Знам неколку доста интересни трикови.:)

Никогаш не покажвај трик со карти пред тие со кои играш карти.

знам да играм табла:smir:
али знам и да лажам во карти така да никој не игра со мене:baeh:

Zdravo

Jas se zanimavam so magija 4 godini. Nastapuvam na detski rodendeni, zabavi, TV. Znam dosta trikovi so karti. Bi bilo dobro koga bi se sobrale site luge koi znaeme po nekoj trik i da napravime zdruzenie na lubiteli namagija. Se planira da se pravi zdruzenie na magionicari ama nema luge:) Naj dobro e zdruzenie na lubiteli na magija!
Kontaktirajte me:)

epa aj da go vidome toa cudo,,baws sakam da bidam del od taa grupa..\
neka kaze nekoj koa ke se naprai.

Од каде ги имаш купено Bicycle картите? Има ли некаде во Македонија од каде што може да се купат? Или си ги нарачал преку интернет?

bicycle kartite gi ima vo skopje vo beverli hils na prvi sprat mislam,500 den e eden spil

Zdravo, jas imam steknato prilicno dobro nivo so trikovi so karti i sum zainteresiran da kupam Bicycle karti. Megutoa kako sto slusnav vo Skopje vo Beverli Hils nemalo poveke. Ako ima nekoj nekoja informacija od kade moze da se nabavi vo Makedonija i dali voopsto moze neka pise. Fala i pozdrav

Еј дај кажете за то друштвото на магионичари баш би сакал да бидам дел. Иначе знам јас 60тина трикови. Цело лео се занимавав со то и сум поприлично добар. А за книги даунлоудирајте си .pdf. Има бесплатни на нет колку сакаш. btw Омилен магионичар ми е David Blaine и му ги знам повеќето трикови да се пофалам =)

Можеш да научиш колку трикови сакаш на нет ги има безброј

Кога ти го покажуват трикот и кога е откриен.

Значи можеш да го научиш доколку гледаш внимателно:helou:

Е вујко ми е махер за овие работи. Знае Бог знае колку трикови, ама не сака да ми ги каже:) Некои ги натерав да ми ги каже, макар што бро ги заборавив, а за некои ми вика претешки се за тебе. Хаха...како и да е добро хоби е, ама ако навистина му посветиш време, зашто треба доста вежбање:)

Знам еден трик што ме научи тетин ми.
Да погодиш карта која ја одбрал некој од вкупно 21 карта се надевам повеќето го знаат тој трик и така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom