Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го имам интернетов едно пола месец и сум презадоволен, дали два-три пати до сега има нешто паднато и тоа најмногу на 3 минути. За една недела симнав околу 60 гига![]()
А друже што паќет имаш како оди симнувањето на филмови .. итн.
Имам еден проблем ме мачи подолго време т.е од кога го ставив интернетот паѓа конекцијата на секои 5 мниути а некогаш тера подолго т.е не паѓа ама кога ќе падне одиш одма дисконект па конект и имаш интернет ама за 5 мин пак паднал и се така.......некое решение?:back:
дали некој има информации за евентуални нови пакети на АДСЛ? или нови цени???
Сеа ме буниш со ова болдираното, кога ќе ти падне интернетот иконата преку која се конектираш станува сива односно кога ќе стиснеш на неа со десниот клик, имаш опција connect ( така беше кај мене, кога бев на макс пакетите ). А ти велиш дека паѓа интернетот, одиш дисконект па конект... Инаку, се обрати кај оние од техничка подршка ?
И јас имам вакви проблеми веќе месец и повеќе секој ден истото, ќе се конектирам на интернет, ќе отварам една страна и толку, а кажува дека сум конектиран, понекогаш ми се јавува грешка 678, два пати идат досега од телеком ама интернет како за инат тогаш има секој ден им се јавувам во тоа центарот за корисници ништо ми викаат се е во ред, до ком првен ми рекоа да го форматирам, па антивирусот не чинел, сега ставив NOD ама пак истите проблеми се јавуваат на карј ми викаат не бил до нив имало пад на напон така било низ цела Македонија не можеле да помогнат ниту дополнителни напојувања и сега јас што треба да правам да се откажам не можам, имам договор уште една година, да ги тужам нешто секако дека они ќе добијат и за џабе фрлени пари, некој ваков проблем да има да каже како може да се подобри.
Со UPS батерија си пробал ?
UPS ne e resenie. Kaj UPS stabilizatori imaat mala tolerancija. Jas imav isti problemi i zemav stabilizator(naponski regulator). Minimalen napon na koj raboti e 160V, a kaj mene e oko 170V taka da mi odgovara. Od togas nemam problemi ni so internetot ni so telefonot, se raboti kako treba. A deka e eftin, bas i ne e, ali gi stiti uredite. Poubav da dades 50-60E, nego da imas defekt od 200E.
Вака.И јас имам вакви проблеми веќе месец и повеќе секој ден истото, ќе се конектирам на интернет, ќе отварам една страна и толку, а кажува дека сум конектиран, понекогаш ми се јавува грешка 678, два пати идат досега од телеком ама интернет како за инат тогаш има секој ден им се јавувам во тоа центарот за корисници ништо ми викаат се е во ред, до ком првен ми рекоа да го форматирам, па антивирусот не чинел, сега ставив NOD ама пак истите проблеми се јавуваат на карј ми викаат не бил до нив имало пад на напон така било низ цела Македонија не можеле да помогнат ниту дополнителни напојувања и сега јас што треба да правам да се откажам не можам, имам договор уште една година, да ги тужам нешто секако дека они ќе добијат и за џабе фрлени пари, некој ваков проблем да има да каже како може да се подобри.