Да да, ако тепаме вечер ќе биди добро, ќе можиме порастеретени да одиме по брејк на флорида.:zlo:Ајде вечер победа и таму една да им земат и а ќе им земат и толку ќе биде значи многу е битна вечерашната утакмица да биде 2-0
Паможи некаде 20-30 разлика да се шета резултатот за поинтересно да биди .:smir:Да се надеваме дека ќе биде понеизвесно вечер, сепак е финале сигурно Орландо нема така лесно да се предадат
То е факторот за победа денес, а и ти да ја гледаш утакмицатаМислам дека и вечерва ќе пресуди мотивираноста на Коби за освојување на прстенот:smir:
Kaj сакам јас да пропуштамТо е факторот за победа денес, а и ти да ја гледаш утакмицата
Чомбе од 02:00 играме нели?То е факторот за победа денес, а и ти да ја гледаш утакмицата
Да, ајде одиме на победа и 2-0 во серијата и да одиме со ладни глави во Орландо:helou:Чомбе од 02:00 играме нели?
Da da vo 2 igrame ke ima prenos na alfatv za obn neznamЧомбе од 02:00 играме нели?
Би требало да има и таму, ама кај нас ја укинаа па ќе гледам на Алфа.Da da vo 2 igrame ke ima prenos na alfatv za obn neznam
Ќути човек сите се зезаа кога ги претставуваа, а коби имаше фаца како да ќе убие некој. Ајде почнуваат. Со Господ напред па да поведеме 2-0 во серијава.pocinjaaa,Kobi kolku e seriozen finalevo ke gi razbie