Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Има да газиме со Бајнам еј, само незнам шо ќе правиме со Одом ќе седи на клупа или 3 ќе го игра Џексон, оти мислам дека 4 и 5 се зафнати за Бајнам и Гасол ама пак Ламар многу убаво изигра кога беа повредени овие двајца па ќе биде штета да седи на клупа.

Кажав во еден претходен пост, мислам дека ќе играат сите тројца...Бајнам центар,Гасол на местото на Радманович, и Одом како што си игра сега.:wink:

Ајде денес против Далас дома играме, очекувам победа!

Fisher - 1 (PG) Bryant - 2 (SG) Odom - 3 (SF) ...ova mu e prirodna pozicija Gasol - 4 (PF) Bynam - 5 (C)

Ај да ги истепаме Мавси и да му заебиме пласман во плејоф, ич не ги сакам тие Далас, подобро Голден Стејт и Денвер да влезат.

Победаааа 112-108.

Како само му ја украдивме победата :) Водеа цело време за на крајните 3 мин му направиме пресврт и воала. Одом изигра ФЕНОМЕНАЛНО 31 поен,11 скока 5 асистенции. Исто и Гасол и Коби беа на ниво.

Ме фати 7:30 сатот ама јебига се исплатеше.:smir:

Браво за нашите, покажаа менталитет на голема екипа. Одиме на прстен годинава!
п.с. и заборавив да кажам дека се пласиравме во плеј-оф! Честитки!

Еве еден подарок од мене за сите фанови не само на Лејкерс и на кошарката воопшто. Натпреварот на Коби против Торонто во кои постигна 81 поен. Неверојатна работа,единствено само големиот Чемберлент има постигнато повеќе од него на еден натпревар (100 поени) но за тој меч нема видео запис.

"I've seen some remarkable games but I've never seen anything like that before," said Lakers coach Phil Jackson, who played against Chamberlain and coached Jordan.

Уживајте--> http://rapidshare.com/users/WBC7UF

Победа 92-114.

Лесно.Рутинирано.Прецизно.
Сакраменто имаа ако не се лажам 35 % шут од поле.:kesa:

Наредна со Портланд на гости, Вторник навечер.

Браво за Коби и компанија!

Фативме плејоф, закон сме, само шо мислите со кој сакате да играме у поејоф, ако ги видиш екипите на Западот стварно нема слаба екипа и нема некое тимче по мерка за лесна победа.
Не знам зошто ама мислам дека со Далас ќе играме, како и да е само Феникс и Сан Антонио да се избегнат за понатаму ќе видиме.

Во Битола ни пуштија NBA TV лалалалалаа:vozbud: :vozbud: :vozbud:

До сега браво за игрите.Само да нема повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom