Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Ево сеа им се јавив пак и ми рече џо ке го пријавел проблемов па ми зеде и контакт телефон, и право да ти кажам ке почекам уш некој ден и ако не се средит ке пробам и ком. ке го форматирам па пак ако не се средит ич не им ебам матер, ке го исклучам и од он нет ке си ставам, не ке се нервирам јас овде деноноќно со оние неписменине, не им теквит шо да ми речет ко ке им се јавам кај ги ставиле онде јас не знам, појке јас се разбирам од интернет и ком. одколку оние ашлацине.
Преинсталирај го Windowso,само стави друга верзија,не таја што ти е сега....кај мене тоа беше.:smir:

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Не мора да значи ако е до компјутерот и ајде формат одма
Има врска и до перформансите,еве кај мене шо е на 3.0 Ghz(еднојадрен) и кај еден мој другар 2.4(quad) има доста разлика,пример тој од рапидшер симнува со околу 750-800кб/с(роби) а јас со едвај 400.

А си пробал на сервер со 4 Quad процесори можда со 2000 ќе ојт ?

хахахаха

немој дан те слушнит некој ќе ти се истурит од смеење аман,.....

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
знае ли некој дали може да се префрлиш само еден месец да имаш 100 гига , а после да смениш на моментна состојба????????т.е ако имам 10 сакам да се префрлам на 100 али само еден месец, после пак да си иам 10,,,??????
Можит на адсл.цом.мк ќе видиш таму да мигрирраш али тогаш договорот од ново ти се прајт.... пример овај месец прам договор на 1 година после ако мигрирам наредниот месец фактички прам нов договор пак на 1 година а стариот го раскинвам...

пр

10-10-2008 (договор на година дена ) 10-10-2009
3-12-2008 (мигрирам на друг паќет т.е. нов договор ) 3-12-2009

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Па исти интернет имаме бе луѓе,исти пакет,само компјутерите се различни,ако смејте се вие:tapp:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Па исти интернет имаме бе луѓе,исти пакет,само компјутерите се различни,ако смејте се вие:tapp:
Исти интернет, да, меѓутоа немаме сите исти линии, не сме сите на иста одалеченост од централите... затоа и сите НЕ добиваме иста брзина

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
the_best69 Ako imas mozila firefox instalirano,probaj izbrisija,i napraj speedtest.....kaj mene do mozilata bilo...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Добро, имаат ова шабаниве некој онлајн сајт за преглед на потрошен интернет сообраќај?

P

Princ

Гостин
Ај карамба, што ме потсетивте... 30 гигабајти за неполни 6 дена :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom