Апсинт

• Креатор на темата Креатор на темата Nephthys
  • Време на започнување Време на започнување
еднаш се напраив партал од ова за први мај на Водно... ги видов Јети и Сасквач заедно како играат танго :vozbud::vozbud::vozbud:

Фликсо, дај донеси некој опасен плав со 100% тхц, имате вие таму секакви, овде ограничени сме со Др. џекил само :/

Готово донесено :)
плус на повеќето што го пијат им е филм дека кузнеј шо се дешава а уствари си само дрво пијан .

Пред 3 години прв пат пробав, донесе другар од Будипешта. Пиев од плавиот и од едно шише 20 души комотно можат кичма да се направат. :)

Инаку Ван Гог пиел апсинт пред да слика, и добива инспирација од него. Не само он, многу други го правеле истото.

Мене ништо не ми се деси, освен што бев дрво пијан. :wink:

Пред 3 години прв пат пробав, донесе другар од Будипешта. Пиев од плавиот и од едно шише 20 души комотно можат кичма да се направат. :)

Инаку Ван Гог пиел апсинт пред да слика, и добива инспирација од него. Не само он, многу други го правеле истото.

Мене ништо не ми се деси, освен што бев дрво пијан. :wink:

да 20 ама нетренирани малолетници, ние пиевме 6 души мислам, не се напрајвме кузнеј колку дроп, се крепеше уште некоја чаша водка после то.

Имат двајца другари испиено сами цело шише, е то е навистина смрт уште се чудам како преживеаја.

да 20 ама нетренирани малолетници, ние пиевме 6 души мислам, не се напрајвме кузнеј колку дроп, се крепеше уште некоја чаша водка после то.

Имат двајца другари испиено сами цело шише, е то е навистина смрт уште се чудам како преживеаја.

Литро?

а има некој информација од кај може да се набави во МК апсинтот, каков било, по можност целениот :smir:

ја бев сигурен дека оригиналниот оној шо зрачи го нема али ај да прашам па може му текнало на некој да увезе :pos2:

Фликсо, дај донеси некој опасен плав со 100% тхц, имате вие таму секакви, овде ограничени сме со Др. џекил само :/

Ма ќе комбинираме апсинтче со џокла, нема гајле :) Кој ќе го чека сеа да носи -.-

Него, фликси, незнам шо пекаш, мене лично ми е нај вкусен алкохолен пијалок, ако ми веруеш :) Толку ми е добар, шо егото не ми дава да го мешам со било шо друго <3
Пијалок за респекат!

п.с: иако, наравно, нишо боље од ракиица, олд скул балканац, јебеш ти романтичарска трипајла.

700 ml, имам слика ставено на претходната страна да видиш од кој.

Добро вие ептен пијаничишта сте, затоа 6 сте пиеле. :)

Ние бевме накај 5 души и ни остана околу една четвртина.

Нешто сличен на тој што го имаш постирано, само плав беше овој.

Ехаааа сакате да бидете хепи а???

Да правите муабет сами со себе...60-75% да ви оштетат и црн дроб и когнитивни способности???

Слушајте го вие смарт есс он знае како може да се чувствувате добро,и то на природен начин....без штета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom