Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Дечки мојме за инает да зборвиме колку сакаме, ама Џејмс е број 1 играч моментално. Нема покомплетен играч (поени, скокови, асистенции), а и многу психички е добар кога се крши резултатот тоа го покажа во серијава со Булс :smir:
Зависи за кого како, за мене на пример Вејд е далеку попсхички стабилен и поодговорен и затоа ми број 1 играч. Тоа што Леброн ја брцна тројката за израмнување беше на крилјата на Вејд, да пуцаше Леброн за намалување на водството на Чикаго никогаш немаше да тепаат. :smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Дечки мојме за инает да зборвиме колку сакаме, ама Џејмс е број 1 играч моментално. Нема покомплетен играч (поени, скокови, асистенции), а и многу психички е добар кога се крши резултатот тоа го покажа во серијава со Булс :smir:
Не можеш така да кажеш, ги имаш Коби и Новицки кои се многу добри играчи и воедно далеку поискусни од Џејмс.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да бидеме реални....Скоти Пипен изјави " Џордан е можеби најдобриот поентер во историјата на кошарката, но ке отидам толку далеку и ке речам оти Џејмс ке биде можеби најдобриот кошаркар на сите времиња бидејки за разлика од Џордан тој знае да ги разигра и другите играчи"

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Да бидеме реални....Скоти Пипен изјави " Џордан е можеби најдобриот поентер во историјата на кошарката, но ке отидам толку далеку и ке речам оти Џејмс ке биде можеби најдобриот кошаркар на сите времиња бидејки за разлика од Џордан тој знае да ги разигра и другите играчи"
Чиста глупост, Џордан не знаел да ги разигрува играчите а Леброн знаел ? Па Џордан го направи Пипен кошаркар. Само ќе напишам една ситуација каде Џордан му дозволи на Стив Кер да го реши натпреварот, ова кога ке го дозволи Леборн на некој друг играч јас се откажувам од гледање на НБА :)

--- надополнето ---

И неможе да се споредуваат Џордан со Леброн, овој вториов иде све на сила, ја нема таа перфектна еленгација што ја имаше Џордан. Не сум имал многу прилика да го гледам али ете сум гледам милион документарни филмови, снимки од утакмици и никој не може барем мене да ме убеди дека некогаш Леброн ќе биде подобар од Џордан а во никој случај ни па една скапана изјава на Пипен.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе дечиња за Роуз кај сте.Кога ви реков брзо ќе ве решиме.Ќе видите ни викавте.Еве видовме,на најболен начин ве ебавме.И тоа е,за Леброн не смеете ни збор да кажате!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Абе дечиња за Роуз кај сте.Кога ви реков брзо ќе ве решиме.Ќе видите ни викавте.Еве видовме,на најболен начин ве ебавме.И тоа е,за Леброн не смеете ни збор да кажате!
Добро ЧИЧКО Златко, како ќе кажете вие ! Да не сакате да ги избришеме профилите? :tapp:
Ти ако си го :drk: на Леброн, ние тоа не го правиме на Роус и кога игра слабо го критикуваме, ние навиваме за Чикаго. И ДА, ќе збориме што сакаме за Леброн. :pusk:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Хахахаха најдобар на сите времиња, врска немаш од кошарка, глеј си ги боље Реал Мадрид може разбираш нешто од фудбал. :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.619
^ Ti mozes da mu go cicaj od sinokja,ve ebese kako sakase.NAJDOBAR NA SITE VREMINJA!!!!
Побарај од модераторот да ти го избрише оноа '' Најдобар на сите времиња '' зашто е тешка бламажа, или, совет мој, иди на Замунда и симни ги документарците со Џордан да научиш нешто повеќе за кошарката што се играла пред ти да почнеш да го пратиш овој спорт.

Леброн има фурни леб да јаде за да дојде до нивото на Коби Брајант а не па до она ниво на недопирливиот Џордан, а со самото тоа што отиде во тим каде е Вејд и каде дојде Бош, Леброн никогаш нема ни приближно да стигне до она што Џордан го постигнал во својата кариера.

И не се мачи да ми реплицираш со некои муабети бидејќи ко што реков, ти поим немаш што бил Џордан и каков удел имал тој во кошарката, да знаеше бар дел од она што бил Џордан никогаш не би го напишал она од погоре, а и воопшто, немаш право да збориш за НАЈДОБАР НА СИТЕ ВРЕМИЊА поради фактот што тоа СИТЕ ВРЕМИЊА во твојот муабет е аналогно на периодот кога Леброн заигра во НБА па до ден денес.

п.с. ма и јутуб ти е доволен за тежок претежок демант на изнесеното од погоре.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Времето замрзнуваше кога М.Ј. беше на паркетот.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
најдобар на сите времиња? :X3: ако не беа вејд и бош мајами ќе видеше финале кога ќе си го видев тилов :)

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
za eden Kobe nikoj ne se drznuva da kaze deka e najdobar na site vreminja, igrac koj pokazal deka moze SAM da osvojuva tituli, a ne pa za lebron na koj trebase da mu se soberat najdobrite igraci vo NBA za da bide konkurenten za titula, ednostavno nema so da se pravi muabet, i po nekoe cuda da stigne do nekolku prsteni lebron, spored mene nacinot na koj se igra kosarka denes i taa vo vremeto na jordan e mn porazlicna, ja denes ne gledam dobri defanzivci, na vremeto bese mn potesko za Jordan so igraci kako Dikembe Mutombo, Robinson, Karl Melone i da ne gi nabrojuvam drugi gramadi so igra mn pokontaktna kosarka, da ne recam pogruba, lebron spored mene tamu nema sansa.

Mn dobra sezona izigravme godinava, D-Rose zver, samo so mu treba ocigledno uste eden igrac, Buzer potfrli sezonava, mada ne mozese da fati ritam, se macese so povredi cela sezona,

Neso so procitav (ne znam kolku e tocno go procitav na makednoski sajt), e deka Dwight Howard nema da go prodolzi dogovort so orlando, i kako najseriozni mozni destinacii se lejkersi i Chicago, so toa so na chicago mu se davaat pogolemi sansi, navodno nastapile so podobra ponuda, i deka ako ne letovo naredna sezona sigurno se seli kaj nas, ako dojde zverov siguno sme sampioni.

Uste ednas bravo za sezonava, pa zdravje naredna sampioni

П

Паспарту

Гостин
ЛеБрон го нема она што го имаше МЏ, а тоа е МУДА и СРЦЕ! Со пичкарски потези, плачење и глумење може да се биде само најдобар во некое гето...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
ЛеБрон го нема она што го имаше МЏ, а тоа е МУДА и СРЦЕ! Со пичкарски потези, плачење и глумење може да се биде само најдобар во некое гето...
:ROFLMAO:
кај си бе арен, шо напраја чикаго-мајами да не знајш ?

Kajgana Shop

На врв Bottom