Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Готово потпишав договор за MAX ADSL 100, зедов и VOIP + 200 денари месечно, разговор со сите адсл корисници неограничено кои имаат VOIP и без да биде вкучен компјутерот.

Инаку за сите заинтересирани во ценовник видов интересна понуда.

Флит MaxADSL 2- 1536/256kbs
Флит MaxADSL 10- 3072/512kbs
Флит MaxADSL 100 - 4096/512kbs

Немаше цена уште за флат.
Тенеќија, флит, флет или флат нудат, т.е. ќе нудат? :cug:

Тенеќија, флит, флет или флат нудат, т.е. ќе нудат? :cug:

Е па во новите понуди, што ги гледав денеска кога потпишував договор ги имаше и овие пакети, ама немаше цена уште за нив.

Сега се распрашав и ми кажаа. Тие пакети се само за вработени, а наскоро и за сите корисници.

Flatrate... - нема лимит на гига бајтите... :)

Сега се распрашав и ми кажаа. Тие пакети се само за вработени, а наскоро и за сите корисници.

Flatrate... - нема лимит на гига бајтите... :)
ооооооооооооооооооо:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
давааааааааааааааааааајјјјјјјјјјјј:vozbud::vozbud::vozbud:
само шо пари ќе се...:uvo:

Зголемена брзината на пакетот од 100 гига.СЕга се спушта со 450 кб.хехехе:helou:

и веќе имам 20гб :(

Зголемена брзината на пакетот од 100 гига.СЕга се спушта со 450 кб.хехехе:helou:
Симнувај со таа брзина дури можеш. Варира брзината од време на време, што е катастрофа.
Србите се криви.

и веќе имам 20гб :(

Јас имам само 2 гига слободен простор на дискот, ме мрзи да префрлам по ДВДиња ова што имам снимено. Башка добар дел се серии за сестрите, а не знам до каде се стигнати, дали да им бришам...
АААААААА
А и пари за нов хард диск неам сеа :(

Mojot e flat rate uste pred 1 godina negde, ali se uste e na 1536...

...зедов и VOIP + 200 денари месечно, разговор со сите адсл корисници неограничено кои имаат VOIP и без да биде вкучен компјутерот.

Ај те молам подобјасни пошто на сајтот неможам да најдам.

фала

Netov za k.r ne go biva stabilnost 0% mn paga varira brzina kako da sum na WADSL.Kako e kaj vas?

Кај мене а најтоп. Само завчера имав едно 30 минути проблеми, но одма средија. Брзината не ми паѓа под 440кб/с. Пингот е супер добар.

Argh сеуште чекам 6мбита!!!!! :uvo:

Ај те молам подобјасни пошто на сајтот неможам да најдам.

фала

Денеска треба да ми наместат и ќе ти кажам подетално се.

Инаку во кратки црти...

Го зедов VOIP от затоа што тоа е во моментов нај исплатиливо да го земиш како пакет, затоа што во друг случај треба да плаќам приклучна такса и плус модем да купувам. Вака добивам се гратис, само треба да си ја плаќам услугата VOIP 200 денари месечно.
Интаку тоа работи со притискање на 9 на телефонот излегуваш на VOIP каналот, и вртиш на некој број во Македонија и ако таму има VOPI adsl ќе ме поврзи и разговарам колку сакам неограничено.
Истото функционира и за странски броеви само што таму ти тарифираат.

Сето тоа функционира без потреба да биде уклучен компјутерот.

Значи уредов ќе биди Tomson како што разбрав, ADSL2 спремен и плус има VOIP gateway и спремен бил за оптика и IPTV што ќе почни од есен.

l
luda rabota kaj mene e ova samo izgleda PING KATASTROFA kajgana ja otvaram 2minuti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom